Bolt.Works Oy

Kunnossapitoasentaja Vaasaan ja reissuhommiin, Vaasa

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 08.10.2024, 10:00
  • Haku päättyy 28.10.2024, 0:00
  • 28.10.2024, 0:00

Kunnossapitoasentaja Vaasaan ja reissuhommiin, Vaasa

Haemme nyt asiakkaallemme ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa pääasiassa reissuhommiin kotimaan ja Euroopan alueelle. Työtehtäviin kuuluvat voimalaitoksen ylläpitoon ja vuosihuoltoon liittyvät mekaaniset koneiden ja laitteiden kunnossapito- ja asennustehtävät.

Etsimme loistoasenteella varustettua tekijää, jolta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta työskentelystä voimalaitoksella tai sahateollisuuden parissa. Toivomme sinulta löytyvän hyviä ongelmanratkaisutaitoja, omatoimisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Työskentely tapahtuu pääasiassa yhdessä työparin kanssa, joten olethan myös luonteeltasi tiimipelaaja. Lisäksi arvostamme laiteasennustaustaa ja hitsausosaamista.

Työt alkavat työhönottopaikalta Vaasassa, mutta työt tulevat jatkumaan pääasiassa projekteissa muualla kotimaassa tai ulkomailla. Tällä hetkellä ulkomaan työkohteita on Etelä-Euroopassa. Ulkomaan työmailla tehdään yleensä kolme viikkoa töitä, jonka jälkeen yhden viikon vapaa. Sinulla tulee olla siis valmiutta kulkea vaihtuvilla työmailla sekä löytyä joustavuutta työaikojen suhteen, sillä työpäivät ja -viikot ovat pitkiä.

Löytyykö sinulta positiivinen ja työturvallisuusmyönteinen asenne sekä tekemisen meininkiä? Oletko luotettava ja sitoutunut tekijä, joka on avoin uusille haasteille ja jolta löytyy edelleen halua oppia ja kehittyä lisää? Mikäli vastasit kyllä, tämä saattaa olla sinun paikkasi.

Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen, joka solmitaan aluksi Bolt.Worksin kautta. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES mukaan ja lisäksi on mahdollisuus saada bonusta palkan päälle. Työterveyshuolto on voimassa ensimmäisestä päivästä alkaen. Reissuhommissa sinulle tarjotaan majoitus ja maksetaan päivärahat. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. Sinulla tulee olla riittävä osaaminen suomen kielellä kommunikointiin. Englannin kielen osaaminen on ehdottomasti eduksi reissutyössä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Voit liittää mukaan myös CV:n mieluiten pdf-muodossa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!