Mehiläinen Oy

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Meri, Rauma

  • Sijainti Rauma
  • Julkaistu 07.10.2024, 16:00
  • Haku päättyy 30.10.2024, 23:59
  • 30.10.2024, 23:59

Lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Meri, Rauma

Määrätietoinen, lääkehoidosta vastaava sairaanhoitaja, Mainiokoti Meri, Rauma
 
Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Mereen!
 
Meidän työyhteisöämme kuvaavat parhaiten sanat: uudistuva ja kehitysmyönteinen.

Jokaisella tiimiläisellä ja asukkaalla on mahdollisuus kehittää toimintaa eteenpäin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä.
 
Mainiokodeilla ammattitaitoinen ja laadukas lääkehoito on keskeinen asia. Etsimme moniammatilliseen joukkoomme, määrätietoisen asenteen omaavaa sairaanhoitajaa, jolla on halua kehittää omaa ja muiden tiimin jäsenten osaamista, erityisesti laadukkaan lääkehoidon osalta. Käytämme työssä vahvuuksiamme ja osaamistamme sekä tuemme toinen toisiamme. Huolehdimme osaamisen kehittymisestä ja tarjoamme monipuolisia sisäisiä koulutuksia.
 
Työ painottuu arkiaamuihin ja työsuhde on kokoaikainen.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Haethan tehtävää 30.10.2024 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo rekrytoinnin aikana, ja palkkaus suoritetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Minttu Kuokkanen
0401306545
minttu.kuokkanen@mainiokodit.fi

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: