Verkanappulat Oy

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Pirkanmaan alueelle

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 07.10.2024, 14:07
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja Pirkanmaan alueelle

Tulevaisuus on käsissämme! Meidän tehtävämme on kasvattaa lapsille vastuullisuuden juuret ja yhteisöllisyyden siivet, ja luoda kasvuympäristö, jossa tulevaisuuden toivomme oppivat kyvyn toimia yhteiskunnassa ja löytävät halun rakentaa tulevaisuutta.
Haluaisitko sinä vaikuttaa tulevaisuuteen? Me vaikutamme joka päivä.

Olemme suurin suomalaisomisteinen yksityinen varhaiskasvatuksen palveluntarjoaja ja toimimme valtakunnallisesti 31 toimipisteessä. Konsernissamme on neljä yritystä, joissa on suomen- ja ruotsinkielinen kasvupolku, englannin ja espanjan kielirikaste-toiminto, sekä kaksi Montessori-päiväkotia. Pedagogiikkamme korostaa kielellisiä ja sosiaalisia taitoja. Ruokakasvatuksessamme pääpainona on kotimaisuus, luomu sekä lähituotetut raaka-aineet.

VARHAISKASVATUKSEN KIERTÄVÄ ERITYISOPETTAJA/PITKÄ SIJAISUUS

Haemme varhaiskasvatuksen erityisopettajaa tai alan opiskelijaa pitkäaikaiseen sijaisuuteen Tampereelle/Pirkanmaalle. Sijaisuus voidaan räätälöidä omien mahdollisuuksiesi mukaiseksi ja vakinaistaa työsuhde opintojen valmistuttua. Kykenemme joustamaan työajoissa ja työtuntimäärissä, huomioimme hakijan oman elämäntilanteen.

Me arvostamme varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan kokemusta, alan erikoistumisopintoja sekä sensitiivistä asiakaspalvelutaitoa. Etua on, jos pedagoginen kirjoittaminen on sinulle tuttua.

Tarjoamme joustavat työajat, vaihtelevat työpäivät ja mukavat työyhteisöt. Mahdollisuus aloittaa yhden toimipisteen erityisopettajana/kiertävänä erityisopettajana omien kykyjen mukaan. Useamman toimipisteen kiertävä erityisopettaja tarvitsee oman auton käyttöönsä, kilometrikorvaukset maksetaan TES:n mukaisesti. Vakituisen henkilöstön etuina on e-passi, kattava työterveyshuolto, työaikapankki ja säännölliset sisäiset koulutukset. Yrityksemme panostaa uusien työntekijöiden perehdytykseen ja henkilöstön hyvinvointiin.

Toivomme, että sinulla on kokemusta inklusiivisesta varhaiskasvatuksesta ja käytännön työkokemusta tehostetun ja/tai erityisen tuen tarpeista sekä tukimuodoista. Tarvitset nopeaa tietokoneohjelmistojen omaksumiskykyä.

Edellytämme sinulta hakemaasi tehtävään nähden mielellään loppuvaiheen alan opintoja sekä myönteistä asennetta, aktiivista työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Sensitiivinen ja ammatillinen dialogi työyhteisön sekä moniammatillisen henkilöstön kanssa on ehdoton edellytys tehtävän hoitamiseen onnistuneesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää myönteistä asennetta, oma-aloitteista ja kehittävää työotetta.

Haluat olla suunnannäyttäjä, sinulla on kyky nähdä mahdollisuuksia, rohkeus kokeilla ja oppia. Autat muita onnistumaan ja sinulla on hyvät kohtaamis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet valmis kehittämään ammattitaitoasi ja jakamaan oivalluksiasi menestyksen varmistamiseksi. Mikä tärkeintä, meillä sinun ei tarvitse todistella paikkaasi, haluamme, että olet juuri sellainen kuin olet.

Työsuhde ja hakuohjeet:
Lähetä hakemuksesi osoitteeseen marjo.lunden@verkanappulat.fi viimeistään 20.10.2024.

Lisätietoa saat:
Laatupäällikkö Marjo Lundén, marjo.lunden@verkanappulat.fi, 0504727185.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Laatupäällikkö Marjo Lundén, marjo.lunden@verkanappulat.fi, 0504727185.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: