Eezy Oyj

Ständimyyjä Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 07.10.2024, 13:23
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

Ständimyyjä Tampere

Liity myyntimestareidemme joukkoon! 

Haemme energisiä ja ulospäinsuuntautuneita henkilöitä, jotka ovat valmiita kohtaamaan uusia ihmisiä ja oppimaan myynnin taitoja – kokemus ei ole välttämätön, sillä me varustamme sinut kaikella tarvittavalla menestyäksesi. 

Työskentelemme siellä, missä elämä tapahtuu: ständeillä, tapahtumissa, pyöräillen ja ovilla. Uskomme, että oikeanlainen valmennus, aito välittäminen ja kannustava vaatimustaso luovat vankan pohjan urakehityksellesi. 

Meidän missionamme on luoda polkuja unelma-ammatteihin. Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja myyntityöstä innostuneita henkilöitä liittymään kasvavaan tiimiimme. Tarjoamme tukea ja kehitysmahdollisuuksia niin uusille tulokkaille kuin kokeneillekin myyntiammattilaisille. 

Uskomme, että jokainen voi saavuttaa menestystä omilla ehdoillaan ja olla vapaa toteuttamaan unelmiaan. Joustava työaika mahdollistaa työskentelyn omien aikataulujesi mukaan. Työpäivä on n. 5-7h. 

 

Odotamme sinulta:   

Etsimme sinua, joka haluat jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Sinulla on intoa saavuttaa tavoitteita positiivisella asenteella ja otat vastuuta työtehtävistäsi. Olet taitava työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa ja osoitat mielenlujuutta sekä oikeaa ajattelutapaa, myös haastavina hetkinä – huumorintaju on plussaa. Lisäksi pystyt työskentelemään 4-6 päivää viikossa ja hallitset sujuvasti suomen kielen. 

Me tarjoamme sinulle: 

Laadukasta koulutusta tiiminvetäjiltämme ja jatkuvaa tukea, jotta onnistut työssäsi. 
Monipuolisia työmahdollisuuksia myynnin parissa tunnetuilla kuluttajabrändeillä. 
Jatkuvaa apua ja tukea ammatilliseen kasvuun. 
Työtä on mahdollista tehdä yrittäjänä.
Yhteisöllisen tiimin, jossa tuetaan toisia. 
Erilaisia tiimitapahtumia ja afterwork-tilaisuuksia. 
Kilpailukykyisen palkan. Ensimmäinen kuukausi takuu 10€/h + provisiopalkka. Ensimmäisen kuukauden jälkeen myyntien mukainen provisiopalkka.

Jos tämä kuvaa sinua, hae nyt ja tule osaksi tiimiämme! Yhdessä voimme saavuttaa suuria ja nauttia työstämme. 

Lisätiedot:

Juuso Tuomi

HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut 

050 463 4598

juuso.tuomi@eezy.fi

www.eezy.fi

 

Åkerlundinkatu 11,

33100 Tampere

Eezy – Eläköön elämä ja työ!

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Provisiopalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: