Wulff Works Oy

Automaatio- / Sähkövalvoja

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 07.10.2024, 13:12
  • Haku päättyy 27.10.2024, 23:59
  • 27.10.2024, 23:59

Automaatio- / Sähkövalvoja

Automaatio- / instrumenttivalvoja ja vahvavirta sähkövalvoja pääkaupunkiseudulle

Etsimme motivoitunutta ja ahkeraa osaajaa asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle. Haussamme on sähkövalvoja, jolla on osaamista myös automaatio- sekä instrumenttivalvonnasta. Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta, ahkeruutta sekä halua työskennellä vaativissa työtehtävissä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi nyt!

Tehtävät:

Työssäsi tulet vastaamaan sähköasennuksien valvonnasta ja laadunvarmistuksesta. Työhösi kuuluu myös automaatio- sekä instrumenttivalvontaa. Työhön kuvaan kuuluu tämän lisäksi raportointia, organisointia, turvallisuuden varmistamista sekä valvontaa. Sähkövalvojana perehdyt suunnitelmiin, käyt asioita läpi työmaalla ja raportoit poikkeamista sekä havainnoista. Työsi on kokoaikainen työ, joka alkaa heti sopivan kandidaatin löydyttyä ja jatkuu 2025 heinäkuuhun asti.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tämän lisäksi alalle valmistavat opiskelut ovat hakijalle eduksi. Hyvät organisointitaidot ja kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti ovat hakijalta odotettuja sekä laadunvalvontakokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa ja ammattitaitoisen työympäristön. Tämän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen mukaan.

Jussi Vattuaho

jussi.vattuaho@wulff.fi

041 732 5382

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia. 

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: