Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Salin vuoropäällikkö Ravintola Nallikariin.

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 07.10.2024, 12:54
  • Haku päättyy 22.10.2024, 0:00
  • 22.10.2024, 0:00

Salin vuoropäällikkö Ravintola Nallikariin.

Kiinnostaisiko työt Oulun suosituimmalla rannalla Nallikarissa? Meillä voisi olla sulle tähän ratkaisu. Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Nallikari

Makunautintoja ja huikeita tilaisuuksia vuoden ympäri meren äärellä. Ravintola Nallikarissa pääsee nauttimaan tasokkaista pohjoismaisista herkuista upealla sijainnilla Nallikarin rannalla. Kesällä myös aurinko hellii 300 paikkaisella terassilla.

À la Carte:

Chef Antti Lindholm on valinnut annoksiin huolella paikallisia ja alueellisia raaka-aineita. Kausimenut tuovat kolme kertaa vuodessa vaihtuvalle listalle herkkuja satokausien mukaan.

Etsimme ammattitaitoista salin vuoropäällikköä Ravintola Nallikariin osaksi huippu tiimiä !

Salin vuoropäällikkönä työhösi kuuluu mm. toimistotyötä, tilausten tekoa, itse suorittavaa työtä ravintolassa sekä vastaat ravintolapalveluiden sujuvuudesta. Mennessäsi taloon viet sinne mukanasi kokemuksesi ja osaat soveltaa sen heidän konseptiinsa sopivaksi.

Edellytämme sinulta kokemusta aikaisemmasta esihenkilötyöstä ravintolassa. Sinulla tulisi olla oikeaa asennetta ja innokkuutta työn tekoon sekä pystyt toimimaan kiireenkin alla tehtävän vaatimalla tavalla. Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille. Huomioit ja ohjaat tiimiäsi onnistumaan ja viihtymään työssään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä yhdessä ProDine Oy:n ravintoloista. Täällä saat olla iloinen oma itsesi sekä pääset kehittämään itseäsi alalla ja mahdollisuuksien mukaan talon sisällä voit myös edetä urallasi.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Palkka on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi pian!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta?

* Kokemusta á la carte tarjoilusta ja esihenkilötyöstä ravintolassa.
* Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille.
* Olet tiimipelaaja ja omaat ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.
* Anniskelu- ja hygieniapassi.
* Kokemusta hotellissa työskentelystä katsotaan eduksi. mm. kokousten ja tilaisuuksien hoito.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* ProDine Oy:n henkilöstöedut ja mahdollisuuden edetä urallasi talon sisällä.
* Nallikarin huipputiimin- sekä upeat merelliset maisemat ympärillesi.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri paikoissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen +358401974678

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: