Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä

Tuntiopettaja (päätoiminen), hoitotyö, vakituinen tehtävä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 07.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 25.10.2024, 23:59
  • 25.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tuntiopettaja (päätoiminen), hoitotyö, vakituinen tehtävä

Oletko sinä etsimämme hoitotyön ammattilainen?

Haemme hoitotyön päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen, virkasuhteiseen tehtävään 1.1.2025 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.  

Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat 

  • hoito- ja hoivatyön sekä lääkehoidon tietojen ja taitojen opettaminen sekä ohjaus ja taitojen harjaannuttaminen  
  • opetuksen suunnittelu ja kehittäminen koko lähihoitajakoulutuksessa  
  • tulevien alan ammattilaisten kouluttaminen ja ohjaaminen kampuksella, verkossa ja aidoissa työelämän oppimisympäristöissä  
  • työelämässä tapahtuvan oppimisen ohjaus ja näyttöjen arviointi sekä
  • vastuuohjaajan roolissa toimiminen opiskelijoiden yksilöllisiä opiskelupolkuja suunnitellen. 

Opettajana osallistut aktiivisesti työelämäyhteistyöhön ja sen kehittämiseen sekä toimit hoitotyön tiimin jäsenenä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen 986/1998 mukaiset.

Tehtävässä edellytettävä koulutus on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai soveltuva ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä sekä opettajan pedagogiset opinnot.  

Ammatillisten tutkinnon osien opetusta on oikeutettu antamaan myös henkilö, joka on otettu opettajaksi ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta suorittaa opettajan pedagogiset opinnot. 

Tehtävän edellytykset

Edellytämme vahvaa, laajaa hoidollista ja ajantasaista käytännön työkokemusta hoitotyöstä. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu kohdata erilaiset oppijat. Osaat hyödyntää monipuolisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja välineitä opetustyössäsi, ja sinulla on kyky ja halu oppia aktiivisesti uutta. Olet joustava ja välittävä tiimityöläinen.   

Arvostettava osaaminen

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Arvostamme lisäksi kokemusta monikulttuurisuudesta ja erilaisten pedagogisten menetelmien hallintaa. Työssä menestyminen edellyttää sinulta innostunutta ja rohkeaa asennetta pedagogisille kokeiluille.  

Palvelussuhteen ehdot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen ja Salpauksessa käytössä olevan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävän opettajan palkka on 3 396,10 – 4 776,68 euroa kuukaudessa. Lisäksi opettajalle maksetaan Salpauksessa erillistä sopimuslisää, joka on tällä hetkellä 182,29 – 188,48 e/kk.

Koulutuskeskus Salpauksessa noudatetaan OVTES:n vuosityöaikaa, jossa päätoimisen tuntiopettajan työaika on 800–1500 tuntia vuosittain tehtävän työaikasuunnitelman mukaisesti.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.   

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan sekä esittänyt rikosrekisteriotteen siten kuin laissa 504 /2002 lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi säädetään.  

Haastattelut pidetään 

Ti 5.11.2024 klo 8:15 – 16:00
To 7.11.2024 klo 12.30 – 16.15
To 14.11.2024 klo 12.30 – 16.15

 Lisätietoja saat opetusalapäällikkö Irina Oksaselta, puhelinnumero 044 708 1870, sähköpostiosoite irina.oksanen@salpaus.fi. Yhteydenotot 7.10. -18.10. 2024. 

Koulutuskeskus Salpaus työnantajana

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 13 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee lähes 650 joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.  

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt.  

Tarjoamme henkilöstöllemme 

Salpauksessa tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kehittävän työn, rohkeasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen osaajia. Tuemme opettajan tehtävän aloitusta laadukkaalla ja monipuolisella perehdyttämisohjelmalla.   

Lisäksi tarjoamme etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin, monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet sekä laajennetun työterveyshuollon. Salpauksessa kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi. Lue lisää Salpauksen työpaikkaeduista (https://www.salpaus.fi/info/avoimet-tyopaikat/).

Osaamisalue: