Helsingin kaupunki

Päiväkodin johtaja, Länsi-Helsinki

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.10.2024, 9:42
  • Haku päättyy 21.10.2024, 16:00
  • 21.10.2024, 16:00

Päiväkodin johtaja, Länsi-Helsinki

Tule innostuneeseen päiväkodin johtajien joukkoon Länsi-Helsingin alueelle tekemään Helsingistä maailman parasta ja yhdenvertaisinta paikkaa oppia!

Päiväkodin johtajana tehtävänäsi on johtaa varhaiskasvatusyksikkö Laajasuo-Tonttulaa. Kehität työtäsi Helsingin varhaiskasvatussuunnitelman sekä strategian mukaisesti, ja tavoitteena kaikessa toiminnassasi on hyvän asiakas- ja henkilöstökokemuksen varmistaminen ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen. Meillä on kehittämismyönteinen ja innostunut työote ja keskitymme erityisesti pedagogiikan johtamiseen sekä kehittämiseen.

Varhaiskasvatusyksikkö Laajasuo-Tonttulassa on lapsia noin 234 ja kasvattajia noin 45. Yksikössä toimii tason 3 varajohtaja sekä yksikön veo. Haaga on kaupunginosana toiminnallinen kyläyhteisö ja päiväkotimme ovat tärkeä ja vahva osa lapsiperheiden arkea. Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja työhönsä sitoutunutta.

Laajasuo-Tonttulan varhaiskasvatusyksikköön kuuluu kolme erillistä toimipistettä: Laajasuon päiväkoti, Valkean talon toimipiste sekä Tonttulan päiväkoti. Toimipisteet sijaitseva erittäin hyvien kulkuyhteyksien sekä liikunta- ja ulkoilualueiden vieressä, joten monipuolisen pedagogisen toiminnan toteuttaminen on helppoa. Lähtökohtana yksikön toiminnassa on lasten vahvuuksien kautta toimiminen positiivisen pedagogiikan keinoin. Lapsilähtöinen ja osallistava pedagogiikka on merkittävä osa toimintakulttuuria. Valkean talon toimipisteessä toimii kolme esiopetusryhmää sekä neljä luontoryhmää ja hyödynnämme lähiluontoa sekä lähialueen monipuolista kaupunkiympäristöä koko yksikön toiminnassa.

Tarjoamme sinulle:

Suunnitelmallisen perehdytyksen ensimmäiseksi vuodeksi ja mentorikollegan työn tueksi. Lisäksi saat lämpimän vastaanoton porukkaan, jossa saat jakaa osaamistasi ja oppia kollegoilta. Pääset mukaan ajan hermolla olevaan innostavan työyhteisöön, jossa ajatellaan tuoreella tavalla eikä pelätä uudistua. Lisäksi tarjoamme sinulle suuren työnantajan laajat henkilöstöedut mm. E-passin matkalippu- lounas- ja liikuntaedun lisäksi polkupyöräedun, alennuksia teattereihin, museoihin ja konsertteihin, uimahalleihin ja muihin liikuntapaikkoihin.

Päiväkodin johtajana:

Olet innostunut Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmasta ja sinulla on erityistä kiinnostusta pedagogiseen johtamiseen. Sinulla on näkemystä henkilöstön ja toimintakulttuurin johtamisesta. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat organisoida ja tehdä päätöksiä ja sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja osallistavalla työotteella. Päiväkodinjohtajana osallistut ja vaikutat varhaiskasvatusalueen esihenkilötiimissä, jolloin taito nähdä varhaiskasvatuksen johtaminen laajemmasta näkökulmasta on tärkeää.

Täällä pääset tekemään vaikuttavaa työtä!

Kiinnostuitko? Hienoa! Haethan tehtävää maanantaihin 21.10.2024 klo 16 mennessä. Saatamme kontaktoida hakijoita jo hakuaikana mutta olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään torstaina 24.10.2024. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään viikolla 30.10-1.11. ja toinen kierros 8.11.

Virka on vakituinen ja alkaa 1.1.2025.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodin johtajan kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain (304/2003 7 §) perusteella hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Eduksi katsotaan kokemus varhaiskasvatuksen johtamisesta.

Arvostamme kasvatustieteiden maisterin tutkintoa tai kiinnostusta suorittaa tutkinto 1.1.2030 mennessä. Tuemme tutkinnon hankkimista tarjoamalla kaksi viikkoa palkallista vapaata päiväkodin johtajan tehtäviin pätevöittävän tutkinnon suorittamiseksi.

Varhaiskasvatuslain(540/2018) 31 §:n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75§:n siirtymäsäännöksen mukaan.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Aikapalkka 4383,88 euroa/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Koska toteutamme rekrytoinnin anonyyminä, lisätietojen antajana toimii rekrytoivan esihenkilön (aluepäällikkö Ida Mäkisen) sijaan päiväkodin johtaja Sari Järviluoto
+358403343707
sari.jarviluoto@hel.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus