Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Suunnittelija, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 04.10.2024, 13:20
  • Haku päättyy 18.10.2024, 15:45
  • 18.10.2024, 15:45

Suunnittelija, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Etsimme tiimiimme suunnittelijaa luomaan ja kehittämään pelastuslaitoksen työkykyyn ja työhyvinvointiin liittyviä käytäntöjä yhteistyössä organisaation sisäisten ja ulkoisten toimijoiden, kuten työterveyshuollon kanssa. Tehtävässä koordinoidaan ja osaltaan toteutetaan pelastuslaitoksen henkilöstön (vakituinen henkilöstö sekä sopimushenkilöstö) fyysisen toimintakyvyn arviointitoimintaa (FireFit ja FirstFit).

Suunnittelija toimii työkyvyn ja työhyvinvoinnin asiantuntijana työryhmissä, projekteissa ja hankkeissa sekä vastaa erilaisten kyselyiden suunnittelusta, toteutuksesta ja tulosten analysoinnista. Tehtävässä työskennellään tiiviisti erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa verkostoissa. Suunnittelijan tehtävänä on edistää henkilöstön työkykyä monipuolisesti, vastaamalla mm. kuntosalihankinnoista, koulutusmateriaalien valmistelusta sekä koulutuspäivien suunnittelusta ja toteutuksesta.

Suunnittelutyötä tehdään, jotta pelastuslaitoksen operatiivinen henkilöstö mukaan lukien sopimuspalokunnan henkilöstö voivat tehdä työnsä turvallisesti ja tehokkaasti ja jotta tiedetään, että henkilöstöllä on riittävä toimintakyky työtehtäviin nähden.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos, Palomiehentie 1, 02750 Espoo.
Työaika: 36,25 h
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään:
B-luokan ajokorttia ja että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen. Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Lisäksi tehtävään valitulle voidaan tehdä huumausainetesti yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti.

Arvostamme:
-hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-kykyä itsenäiseen työskentelyyn
-sujuvaa suullista ilmaisua ja luontevaa esiintymistä
-kokemusta fyysisen toimintakyvyn arviointien toteutuksesta sekä työterveysyhteistyöstä
-kokemusta pelastus- ja ensihoitotyön erityispiirteistä
-hyviä tietoteknisiä taitoja

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 3214,50 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa palopäällikkö Maria Lundström p. 040 5210424 tai etunimi.sukunimi@pelastustoimi.fi. Haastattelut pidetään 29.10. ja 30.10.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.