Energiavirasto

Juristi (vähittäismarkkinat)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.10.2024, 11:27
  • Haku päättyy 22.10.2024, 15:00
  • 22.10.2024, 15:00

Juristi (vähittäismarkkinat)

Haluatko olla osa dynaamista ja vaikuttavaa organisaatiota, joka muokkaa energiamarkkinoiden tulevaisuutta? Tämä tehtävä on sinua varten! Tarjoamme sinulle keskeisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan energiamarkkinoihin sekä kehittymään energia-alan juridisena asiantuntijana. Työssäsi keskityt vähittäismarkkinoiden valvontaan ja kehittämiseen liittyviin juridisiin tehtäviin.

Työskentelet moniammatillisessa asiantuntijatiimissä, joka vastaa sähkön ja kaasun vähittäismarkkinoiden valvonnasta ja edistämisestä. Vastuullasi on erityisesti vähittäismarkkinoihin liittyviä juridisia tehtäviä. Tehtävänäsi ovat vähittäismyyjien toiminnan ja menettelytapojen valvonta sekä markkinoiden seuranta. Tehtäviisi kuuluu sähkön ja maakaasun vähittäismarkkinoita koskevien hallintopäätösten esittelyä sekä lausuntojen ja raporttien valmistelua. Tehtäviisi sisältyy myös sähkön ja maakaasun käyttäjien sekä sidosryhmien neuvontaa. Lisäksi osallistut markkinoiden valvontaan ja edistämiseen liittyvään kotimaiseen ja kansainväliseen viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Osallistut tarvittaessa myös muiden Energiavirastolle kuuluvien tehtävien hoitamiseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 02.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka Energiaviraston palkkausjärjestelmän vaativuustaso seitsemän 3983,61 €/kk + henkilökohtainen palkanosa enintään 45 %
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Heli Piilikangas
Johtava asiantuntija
029 5050 008 (ei ole tavoitettavissa 7.10.2024 ja 21.10.2024)
heli.piilikangas@energiavirasto.fi

Antti Paananen
Johtaja
029 5050 013
antti.paananen@energiavirasto.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Energiavirasto

Teemme Energiavirastossa merkityksellistä työtä puhtaamman, turvallisemman ja kilpailukykyisemmän Suomen puolesta. Tehtävämme on varmistaa, että energia-alan kestävyys, toimitusvarmuus sekä hinta ovat keskenään tasapainossa.

Työmme on vaikuttavaa ja näkyy suomalaisten arjessa. Energiavirastossa olemme eturintamassa vauhdittamassa hiilineutraalia tulevaisuutta. Vastaamme energiamarkkinoiden valvonnasta sekä ilmastotavoitteiden toteutumisesta päästökaupan, uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden osalta.

Olemme reilun 100 hengen asiantuntijaorganisaatio, jossa työskennellään tiimeissä ammattirajat ylittäen yhteiskunnallisesti tärkeiden teemojen äärellä. Meillä työskentelee joukko omistautuneita asiantuntijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on edistää kestävää, tehokasta ja kilpailukykyistä energia- ja ilmastopolitiikkaa.