Bolt.Works Oy

Kurottajakuljettaja Pirkanmaalle, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.10.2024, 11:19
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:00
  • 20.10.2024, 23:00

Kurottajakuljettaja Pirkanmaalle, Tampere

Etsimme asiakkaallemme kurottajakuskia Pirkanmaan rakennustyömaille. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella, mutta osittain myös kehyskaupunkien alueella.

Pääasiallisena työkalustona toimivat Merlon, Magnin ja Manitou ympäripyörivät kurottajat.

Haemme särmää tyyppiä, joka hoitaa työt sovitusti ja ammattitaidolla. Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä, mutta otamme huomioon kaikki hakijat, jotka ovat tehtävästä kiinnostuneita ja omaavat jonkin verran taustaa joko kiinteärunkoisella tai ympäripyörivällä kurottajalla työskentelystä.

Tehtäviin kuuluvat rakennustyömaiden erilaiset nostotyöt. Työssä täytyy hallita myös erilaisten lisälaitteiden käyttö mm. trukkipiikit, henkilö- ja tavarakorit yms.

Ajokortti ja työturvakortti vaaditaan. Oman auton käyttömahdollisuus sujuvoittaa työmaille kulkemista, mutta ei ole välttämätöntä.

Työn kesto alkuun useamman kuukauden verran. Mikäli työt sujuvat puolin ja toisin odotetusti niin työssä on mahdollisuus vakinaistumiseen asiakkaan omille kirjoille.

Työn aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 rekrytointikonsultti Ari Kasurinen puh. 050 314 1823 tai ari.kasurinen@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!