Pepper Catering Oy

Keittiön vuoromestari, Pepper Catering Oy, Nokia, Pirkanmaa

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 04.10.2024, 10:26
  • Haku päättyy 30.11.2024, 23:59
  • 30.11.2024, 23:59

Keittiön vuoromestari, Pepper Catering Oy, Nokia, Pirkanmaa

Keittiön vuoromestari vastaa käytännön toiminnasta, rutiinien sujuvuudesta, työohjeiden ja reseptiikan noudattamisesta, inventaarioista, sekä ruokien ja oheistarvikkeiden pakkaamisesta tarjoilukeikoille eli arjen tyylikkäästä pyörittämisestä yhdessä keittiöpäällikön ja toisen vuoromestarin kanssa.

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea hyvä kokki, joka omaa järjestelmällisen työotteen, on joustava ja sietää aika ajoin pientä kiirettä. Luovuuttakin saa löytyä, sillä kehitämme valikoimaamme asiakkaiden toiveiden ja trendien mukaisesti.
Etsimme esihenkilöä, joka pystyy ohjeistamaan työntekijöille, mitä tehdään ja milloin, ja omaa terveen maalaisjärjen. Toivomme, että henkilöllä olisi takana esimieskokemusta keittiötyöstä. Odotamme hakijalta sujuvaa suomenkielen suullista ja kirjallista osaamista. Ajokortti on toivottava lisä!

Mitä sinulle tarjoamme?
Hyvän ja ammatillisesti pätevän tiimin, nykyaikaiset puitteet ja laitteet, kattavan perehdytyksen, takuutunnit ja työterveyshuollon, unohtamatta mahtavia henkilökuntaetuja.

Palkka on myös sovittavissa, uskallamme luvata että se on varmasti kilpailukykyinen!

#pirkanmaa #nokia #tampere #kangasala #ylöjärvi #pirkkala #akaa #vuoromestari #vuoropäällikkö #vuoroesimies #esimies #kokki #suurtalouskokki #cateringkokki #catering #pitopalvelu

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Oletko sinä uusi vuoromestarimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi sähköpostilla rekry@peppercatering.fi.
Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Staffy Henkilöstöpalvelujen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Keittiöpäällikkö Jani Ruohonen 0505922986 (arkisin klo 9-12), jani.ruohonen@peppercatering.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pepper Catering Oy

Nykyaikainen, monipuolinen ja ketterä Pepper Catering tarjoaa ensiluokkaisia ruokapalveluja yrityksille ja yksityisasiakkaille koko Pirkanmaalla. Teemme vuosittain yli 1000 tilausta ja jopa yli 96% asiakkaistamme suosittelee meitä. Olivatpa kyseessä ristiäiset, muistotilaisuus, häät tai suuret yritysjuhlat, me palvelemme ne ammattimaisesti ja raikkaalla otteella.