Bolt.Works Oy

Koneistaja Hämeenlinnaan, Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 03.10.2024, 14:44
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:00
  • 31.10.2024, 23:00

Koneistaja Hämeenlinnaan, Hämeenlinna

Haemme asiakkaallemme koneistajaa, joka hallitsee koneistustyön kokonaisvaltaisesti.

Osaat toimia piirustusten mukaisesti, sekä mahdollisesti pystyt työskentelemään sekä manuaalisesti että tietokoneohjatuilla työstökoneilla.
Koneistajan työssä osien valmistus voi olla yksittäiskappaleiden tekemistä tai sarjavalmistusta. Työhön kuuluu mahdollisesti myös ohjelmointia ja osien mallintamista 3D-tulostamalla.

Työtehtävät voivat vaihdella asiakasyrityksen mukaan, ja työhösi voi kuulua mm. työstökeskusten ajoa, ja sen päivittäiset huollot sekä kunnossapito. Myös kappaleen vaihdot ja -kiinnitykset, erilaiset ohjelmoinnit ja eri ohjelmointikielet, sekä esimerkiksi myös mittavälineiden käyttöä sekä tarvittavien dokumenttien kirjaukset.

Kerro osaamisestasi meille tekemällä Bolt.Works-työnhakuprofiili, ja liitä mukaan voimassa olevat työturva-, sekä tulityökortit.

Vaadimme hakijoilta täysi-ikäisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkuasi työpaikalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työn kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus linkin kautta.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 04.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!