HUS Helsingin yliopistollinen sairaala

Laboratoriohoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 02.10.2024, 17:08
  • Haku päättyy 01.11.2024, 22:59
  • 01.11.2024, 22:59

Laboratoriohoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja Diagnostiikkakeskus Preanalytiikka

Tervetuloa näytteenoton työtehtäviin Meilahden sairaala-alueelle!

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. Pääasiallinen toiminta-alueemme on HUS-yhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien hyvinvointialueiden perusterveydenhuolto. Vastaamme myös Kymenlaakson hyvinvointialueen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen laboratorio- ja kuvantamistoiminnasta.

Toimimme kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Diagnostiset tutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 3500 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa yli 170 toimipisteessä.

Haemme kahta laboratoriohoitajaa, sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa näytteenoton työtehtäviin Uuteen Lastensairaalaan sekä Naistenklinikalle, ajalle 21.10.–31.12.2024. Mainioissa tiimeissämme työskentelee näytteenoton ammattilaisia, jotka toivottavat sinut tervetulleeksi joukkoonsa. Työ on luonteeltaan vuorotyötä.

Työnkuvasi koostuu pääasiassa näytteenottotehtävistä vuodeosastoilla sekä polikliinisestä näytteenotosta Uudessa Lastensairaalassa. Työsi näytteenotossa sisältää runsaasti potilaskohtaamisia työpäivän aikana. Näytteenottajan päivittäisessä työssä tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja esihenkilöt.

Näytteenottotyö on luonteeltaan hyvin itsenäistä, jossa näytteenottajalla on merkittävä rooli näytteen laadun varmistajana. Siksi panostamme yksikössämme perehdytykseen ja osaamisen kehittymisen arviointiin.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja hyvää asiakaspalveluasennetta, sitoutumista työtehtäviin, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Haastattelemme hakijoita jo haun ollessa käynnissä, ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu laboratoriohoitaja.

Laillistettu sairaanhoitaja.

Lähihoitajan tutkinto tai perushoitajan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Annette Rusanen, puh. 040 615 3024.

Yhdenvertaisuus on yksi arvoistamme. Edistämme aktiivisesti monimuotoisuutta työyhteisössämme. Meille ovat tervetulleita monenlaiset työntekijät – eri ikäiset, eri sukupuolia olevat sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvat henkilöt.

HUS – vaikuttavinta hoitoa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,