Nurmijärven kunta

Controller

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 03.10.2024, 0:59
  • Haku päättyy 16.10.2024, 15:00
  • 16.10.2024, 15:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Controller

Nurmijärvi – positiivinen ilmiö

Haemme

CONTROLLERIA

vakituiseen työsuhteeseen Nurmijärven kunnan konsernipalveluihin talouspalvelut-yksikköön. 

Sykkiikö sydämesi Excelin tahtiin ja oletko talouden prosessit tunteva ammattilainen tai mahdollisesti vielä osittain hiomaton timantti? Löytyykö sinusta etsimämme potentiaali ja into Suomen suurimman kunnan talousprosessien ja tiedolla johtamisen kehittämiseen? 

Tule Nurmijärvelle Controlleriksi! 

Nurmijärvi on noin 45 000 asukkaan kasvava kunta Helsingin seudulla. Kuntakonserniimme kuuluu osakeyhtiöitä, kiinteistöosakeyhtiöitä sekä useita osakkuuksia kuntayhtymissä ja muissa yhteisöissä. 

Kunnan konsernipalveluihin sijoittuva talous- ja strategiapalveluiden tulosalue vastaa kuntakonsernin talouden ohjauksesta, strategian valmistelusta ja seurannasta sekä kunnan sisäisten hankintapalveluiden ja tietotekniikkapalveluiden tuottamisesta. Työntekijöitä tulosalueella on yhteensä 20 ja tulosalue jakautuu neljään tulosyksikköön: talouspalvelut, strategiapalvelut, hankintapalvelut ja tietotekniikkapalvelut. Controllerin tehtävä sijoittuu talouspalvelujen tulosyksikköön taloussuunnittelupäällikön alaisuuteen, jossa työskentelee taloussuunnittelupäällikön lisäksi kolme eri vastuualueen controlleria ja talousasiantuntija.

Talouspalvelut tuottavat controller-palvelua toimialoille ja liikelaitoksille sekä vastaa kuntakonsernin talouden suunnittelusta sekä raportoinnista. Talouspalveluiden tehtävänä on myös vastata kunnan maksuvalmiuden ja rahoitustoimintojen ylläpidosta sekä tiedolla johtamisen yleisestä kehittämisestä kunnassa. Täydennämme taloushallintoamme lisäksi talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Sarastia Oy:n tuottamilla taloushallinnon palveluilla. Kunta hankkii Sarastialta muun muassa peruskirjanpidon, maksuliikenteen hoidon, konsernilaskennan ja taloushallintojärjestelmien ylläpidon palveluita.

Meillä talouspalveluiden tiimissä on rento ja kannustava ilmapiiri, jolla on todennetusti suuri vaikutus työhyvinvointiin ja työmotivaatioon. Henkilöstökyselyssä yksikkömme on saanut erinomaiset arviot työilmapiiristä ja esihenkilötyöstä. Meille on tärkeää, että viihdyt ja pääset hyvin osaksi loistavaa tiimiä. Huolehdimme siitä, että pääset sujuvasti kiinni työtehtäviin työsuhteen alusta asti kattavan perehdytysjakson avulla. Perehdytysjakson jälkeenkin meillä on tarjota hyvä kollegoiden ja esihenkilön tuki. Tuemme työhyvinvointia tarjoamalla joustavat työajat sekä laajan etätyömahdollisuuden.

Controllerina tehtävänäsi on muun muassa: 

  • vastuualueen talousarvion ja –suunnitelman sekä talouden ja toiminnan raportoinnin, kuten osavuosikatsausten ja tilinpäätöksen valmistelu,
  • vastuualueen talouden vuosikellon mukaisen toiminnan ohjaaminen, seuranta sekä johdon ja asiantuntijoiden tukeminen
  • tarvittavien laskelmien ja selvitysten tuottaminen sekä talouden toimintatapojen yleinen kehittäminen vastuualueella,
  • vastuualueen neuvonta ja ohjaus talouteen liittyvissä asioissa,
  • lautakuntavalmistelu vastuualueen talouden asioiden osalta,
  • osallistuminen vastuualueen johtoryhmätyöskentelyyn,
  • vastuualueen projektien ja hankkeiden taloushallinnon seuranta ja opastaminen taloushallinnon kysymyksissä, 
  • vastuualueen kirjanpidon tehtäviä mm. jaksotuksia ja projektikirjauksia sekä tarvittaessa yhteydenpitoa kirjanpitäjään vastuualueen asioiden osalta

Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja työtehtäviä voidaan muokata tehtävään valitun henkilön osaamisen perusteella.

Edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa
  • kokemusta taloushallinnon asiantuntijatehtävistä
  • erinomaista MS office-työkalujen hallintaa
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa ja huolellista työskentelyotetta
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa 

Arvostamme aktiivista kehittämisotetta, kokemusta sisäisestä laskennasta, kuntataloudesta ja vastaavista talouden asiantuntijatehtävistä sekä paineensietokykyä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Tarjoamme sinulle rennon, mutta dynaamisen ja ammattimaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa taloussuunnittelupäällikkö Maiju Paaso, p. 040 317 3532, etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi ja talousjohtaja Erno Kontio, p. 040 317 2071, etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa 18.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 3903,72 €/kk + mahdolliset lisät. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Hakuaika päättyy 16.10.2024 klo 23.59. Tehtävää haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut on tarkoitus pitää viikon 43 aikana.

Olemme savuton työpaikka.

Osaamisalue: