Pihla Group Oy

Ikkunoiden huoltoasentaja, 2 paikkaa, Pihla Group Oy, Kaakkois-Suomen alue, Kouvola

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 02.10.2024, 6:15
  • Haku päättyy 16.10.2024, 23:59
  • 16.10.2024, 23:59

Ikkunoiden huoltoasentaja, 2 paikkaa, Pihla Group Oy, Kaakkois-Suomen alue, Kouvola

Suomen suurimpana ikkuna- ja ovivalmistajana tarvitsemme jatkuvasti lisää asennusalan ammattilaisia joukkoomme!

Nyt etsimme

HUOLTOASENTAJIA Kaakkois-Suomen tuotteidemme huolto- ja korjaustoimintaan.

Olethan asennustaitoinen, palvelualtis, asiakaslähtöinen ja yrittäjähenkinen, jos et jo valmis yrittäjä. Työ tarjoaa haasteita, on monipuolista ja vaihtelevaa. Toimeksiannot hoidat työskentelyalueellasi sopimuksen mukaisesti.

Pystymme isona yrityksenä tarjoamaan sinulle merkittävää apua ja tukea yritystoiminnan kannattavaan pyörittämiseen ja kasvattamiseen, joten meille voit hakea asentajaksi rohkeasti ja turvallisin mielin.

Olemme alalla Suomen suurin, menestynyt ja vakavarainen yritys. Brändeillämme on tunnetusti laadukkaat tuotteet sekä palvelut, joita myydään suurella volyymilla. Saat vankkumattoman tuen yritykseltämme. Sydämen asiamme on tarjota sinulle työtä ja kannattavuutta. Annamme sinulle tarvittavan perehdytyksen ja tarjoamme käyttöösi modernin töidenhallintajärjestelmän. Jos haluat olla osa menestystarinaamme, hae joukkoomme nyt!

Lisätiedusteluihin tehtävästä vastaa työpäällikkö Vesa Savela puh. 0400190957, vesa.savela@pihla-tiivi.fi. Laita hakemuksesi nettisivujemme kautta.

Ole yhteydessä heti, sillä haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana, mutta viimeistään 16.10. mennessä.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu, Puuseppien, Metallityö Välimäki ja Artic-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa, Pirkanmaalla Ruovedellä, Pohjois-Pohjanmaalla Haapajärvellä, Kuusamossa, Pudasjärvellä, Joutsassa, Hyvinkäällä, Nokialla ja Joensuussa. Pihla Group työllistää Suomessa 650 työntekijää.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu sopimuksen mukaan
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Työpäällikkö Vesa Savela puh. 0400190957
Lähde: Työmarkkinatori