Sisäministeriö

Henkilöstöassistentti, Kriisinhallintakeskus

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.10.2024, 16:29
  • Haku päättyy 15.10.2024, 14:00
  • 15.10.2024, 14:00

Henkilöstöassistentti, Kriisinhallintakeskus

Virka on Kriisinhallintakeskuksen yhteinen ja se on sijoitettu Kriisinhallintakeskuksen henkilöstö- ja operaatiotukiyksikköön.

Kriisinhallintakeskus on siviilikriisinhallinnan osaamiskeskus. Lakisääteisesti se vastaa suomalaisten asiantuntijoiden kouluttamisesta, rekrytoinnista ja varustamisesta kansainvälisiin siviilikriisinhallinnan ja vaalitarkkailun tehtäviin, sekä tekee alan tutkimus- ja kehittämistyötä.

Henkilöstöassistentti huolehtii siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden palvelussuhdeasioista (ml. palkanmaksu, etuuskäsittely, eläke- ja sosiaaliturva-asiat), vastaa operaatiossa olevien asiantuntijoiden matka- ja kululaskujen käsittelystä, ostolaskujen käsittelystä sekä budjetti- ja määrärahaseurannasta. Henkilöstöassistentti toimii vakuutusasioiden sekä työterveyspalveluiden yhteyshenkilönä. Henkilöstöassistentti avustaa myös asiantuntijoita muissa käytännön asioissa sekä toimii muiden Kriisinhallintakeskuksen assistenttien sijaisena.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.12.2024
Palkka:Kiinteä palkka 2676,34 e/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa Kriisinhallintakeskuksesta johtava asiantuntija Katriina Lilloiva p. 0295 488 409, katriina.lilloiva@cmcfinland.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Sisäministeriö

Sisäministeriön tavoitteena on, että Suomi on maailman turvallisin maa nyt ja tulevaisuudessa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi huolehdimme ihmisten turvallisuudesta sekä rakennamme kilpailukykyistä yhteiskuntaa ja varmistamme ihmisten yhdenvertaisen kohtelun.

Olemme noin 240 hengen ministeriö ja meillä työskentelee asiantuntijoita poliisitoimen, rajaturvallisuuden, pelastustoimen ja maahanmuuton aloilta. Sisäministeriöllä on kolme ydintehtävää. Valmistelemme poliisia, pelastustoimea, hätäkeskustoimintaa, rajavalvontaa, meripelastusta ja maahanmuuttoa koskevaa lainsäädäntöä, tulosohjaamme oman hallinnonalamme virastoja ja laitoksia sekä käsittelemme toimialaamme liittyviä kansainvälisiä ja EU-asioita. Sisäisen turvallisuuden ministeriönä sisäministeriöllä on lisäksi kansalliseen turvallisuuteen, valmiussuunnitteluun ja erilaisiin häiriötilanteisiin sekä poikkeusoloihin varautumiseen liittyviä tehtäviä.

Arvojemme mukaisesti haluamme toimia avoimesti ja konstailemattomasti, reilusti ja luotettavasti sekä olla yhdessä vahva.

Tutustu meihin tarkemmin: https://intermin.fi/ministerio/sisaministerio-tyopaikkana