Silver Senior Oy

Kirjanpitäjiä tilitoimistoketjuun (etätyö)

  • Sijainti Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 01.10.2024, 14:42
  • Haku päättyy 28.10.2024, 23:59
  • 28.10.2024, 23:59

Kirjanpitäjiä tilitoimistoketjuun (etätyö)

SILVER50+ REKRYTOI:

Kirjanpitäjiä etätöihin

Asiakkaamme on luotettava ja asiakasystävällinen yhdeksällä paikkakunnalla toimiva taloushallintopalveluita tuottava yritys.

Etsimme nyt ammattitaitoisia ja kokeneita kirjanpitäjiä etätyöhön. Toimit tilitoimistoammattilaisten tiimissä ja tuotat itsenäisesti taloushallinnon palveluita omille asiakkaillesi. Asiakashuolenpito on iso osa työtäsi.

Toivomme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta tilinpäätöstaitoisen kirjanpitäjän työstä. Olet myös tehnyt jonkin verran palkanlaskentaa. Arvostamme erityisesti Fivaldin, Netvisorin tai Procountorin järjestelmän osaamista. Kokonaisvaltainen kirjanpitokokemus on edellytys tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Lisäksi kokemus asiakaskäynnistysten hoitamisesta ja KLT-tutkinnon suorittaminen on etu.

Henkilönä olet ystävällinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, sekä tiimityötaidot. Olet järjestelmällinen ja huolellinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta.

Olet jo hankkinut laajan kokemuksen kirjanpidon ja sen järjestelmien parista. Olet kokenut konkari, jolle on kertynyt runsaasti kokemusta myös asiakkuuksien hoitamisesta.

Pääset hyödyntämään näkemystäsi ja kokemustasi tilitoimistoalan parhaista käytännöistä sekä kehittämään palveluita yhdessä muiden toimistopäälliköiden ja yhtiön johdon kanssa.

Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka ja tehtävä suoritetaan täysin etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Niva, puh 040 5883580 seppo.niva@silver50plus.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://silversenior.fi/tyonhakijoille/

Silver hoitaa rekrytointiprosessin ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

ONNISTU KOKEMUKSELLA!

Silver on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut 50+ -ikäisten ammattilaisten työllistämiseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,