Ammattiopisto Luovi Oy

Liiketoiminnan ammatillinen erityisopettaja, Helsinki (kauppakeskus Redi)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 01.10.2024, 12:56
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

Liiketoiminnan ammatillinen erityisopettaja, Helsinki (kauppakeskus Redi)

Erityinen tehtäväsi

Liiketoiminnan ammatillisena erityisopettajana teet työtä sen eteen, että vaativaa erityistä tukea tarvitsevat opiskelijat saavuttavat tulevassa ammatissaan tarvittavat taidot ja työllistyvät. Työssäsi vastaat kauppakeskus Redissä toteutettavan koulutuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä luot kumppanuuksia alueen yritysten kanssa. Keskeistä työssäsi on vaativaa erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetus ja oppimisen tukeminen. Tehtävässä pääset hyödyntämään työelämäosaamistasi uusien toimintamallien kehittämiseksi ja verkostojen luomiseksi.

Työparinasi toimii ammatillinen ohjaaja. Arjessa tukenasi sinulla on työparisi lisäksi Luovin opiskeluhyvinvoinnin ammattilaiset. Meillä on hyviä kokemuksia kauppakeskuksissa toteutettavista koulutuksista Luovin muilta paikkakunnilta, joten saat työsi tueksi myös vinkkejä ja sparrausta kollegoiltasi ympäri Suomea.

Ammattiopisto Luovi Helsingissä voi tällä hetkellä opiskella liiketoiminnan, media-alan ja kuvallisen ilmaisun sekä ravintola- ja catering-alan perustutkintoja. Lisäksi tarjoamme tutkintokoulutukseen valmentavaa koulutusta sekä työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta. Helsingissä on yhteensä noin 170 opiskelijaa, ja henkilöstöä 40.

Oletko etsimämme osaaja?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahvaa ja nykyaikaista osaamista asiakaspalvelun ja kaupan alalta. Kokemus tapahtumien järjestämisestä on eduksi. Nautit itsenäisestä ja vastuullisesta työstä, jossa pääset kehittämään uudenlaista koulutusta. Olet aktiivinen verkostoituja ja innokas kehittäjä. Tässä tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla rohkeutta luoda yhteyksiä Redin yrittäjiin ja ylläpitää luotuja verkostoja. Sinulla voi olla ammatillisen erityisopettajan pätevyys tai olet valmis pätevöitymään. Haluat opettaa erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita ja tarjota heille parhaat lähtökohdat työllistymiselle. Tavoitteiden mukainen yksilöllistäminen ja yksilöllinen opetus on sinulle tuttua. Olet yhteistyökykyinen tiimityöntekijä ja ymmärrät sekä arvostat erilaisuutta. Omaat hyvät digipedagogiset taidot ja sinulla on iloinen asenne työskentelyyn.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, mikäli sinulla on soveltuva tutkinto sekä opettajan että erityisopettajan kelpoisuudet. Mikäli et vielä täytä tehtävän vaatimia kelpoisuuksia, mutta sinulla on halua kouluttautua, teemme alkuun määräaikaisen työsopimuksen.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mielellään joulukuussa 2024, mutta viimeistään tammikuussa 2025. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Mikäli sinulla on korkeakoulututkinto ja opettajan pedagoginen kelpoisuus, tehtävän palkkaus on työkokemusvuosistasi riippuen noin 3390-4670 €/kk. Erityisopettajan kelpoisuudesta maksetaan erillinen erityisopettajalisä, joka on maksimissaan 670 €/kk.

Miten me haluamme mahdollistaa onnistumisesi?

Tässä tehtävässä pääset kehittämään modernia ammatillista koulutusta yhdessä lähes 1000 työkaverin kanssa. Pääset osaksi iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jolla on vahva arvopohja. Keväällä 2024 toteutetun kyselyn mukaan Helsingin työntekijöiden suositteluhalukkuus työnantajaa kohtaan (eNPS) oli erinomaisella tasolla (55) koko Luovin henkilöstön tuloksen ollessa myös todella korkea (48). Hyvän työnantajan ja innostavan työtehtävän lisäksi saat opettajana myös hyvät lomaedut, kun lomaa on vuoden aikana 12 viikkoa.

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä. Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedusta sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme.

Tervetuloa osaksi yhdessä tekevää sekä ammattitaitoista työyhteisöä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Kiinnostuitko? Hae meille nyt! Jätä CV:si sekä hakemuksesi 20.10. mennessä ja tule kanssamme tekemään Erityistä tehtävää opiskelijoidemme hyväksi. Olemme sinuun yhteydessä.

Heräsikö kysyttävää? Voit soittaa koulutuspäällikkö Juho Viitaselle numeroon 040319 3354. Tavoitat hänet soittoaikoina ma 7.10. klo 1516 ja pe 11.10. Klo 1415. Mikäli Juho ei pääse puhelusi hetkellä vastaamaan, hän soittaa sinulle takaisin.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

Ammattiopisto Luovi Oy

Ammattiopisto Luovi
Ammattiopisto Luovi on yksityinen, valtakunnallisesti toimiva, Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Luovi toimii yli 900 ammattilaisen voimin noin 30 paikkakunnalla kautta maan. Meillä kaikki tekevät Erityistä tehtäväänsä suurella sydämellä, opiskelijoidemme hyväksi. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Haluamme olla oman alamme edelläkävijä ja meillä on kehittävä tekemisen meininki. Käy tutustumassa Luoviin ja työntekijätarinoihimme sivuillamme.

Löydät meidät myös somesta, joten pistähän tilimme seurantaan!
Instagram: instagram.com/ammattiopistoluovi
Facebook: facebook.com/ammattiopistoluovi
TikTok https://www.tiktok.com/@ammattiopistoluovi
YouTube: youtube.com/ammattiopistoluovi
X: twitter.com/Luovi_fi