Bolt.Works Oy

Sähköasentaja reissutöihin, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 01.10.2024, 9:47
  • Haku päättyy 21.10.2024, 0:00
  • 21.10.2024, 0:00

Sähköasentaja reissutöihin, Oulu

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme etsii reipasta ja särmää sähköasentajaa valaistusratkaisuiden asennuksiin sillä ajatuksella että voit löytää tästä pitkäaikaisen työn itsellesi.
Tällä hetkellä työmaat ovat Rovaniemellä, Kemissä ja Oulussa.

Tässä työssä toimit osana asiakkaan omaa työporukkaa ja pääset asentamaan valaistusratkaisuja vaihtelevissa kohteissa. Kohteina on mm. liikekiinteistöjä, kauppoja sekä teollisuuskiinteistöjä.
Työssä tehdään välillä myös yötyötä.

Tehtävänä on valaisimien uusiminen nykyaikaisiin led-ratkaisuihin. Saneerauskohteessa vanhat valaisimet puretaan ja asennetaan uudet tilalle. Vastaan voi tulla myös kaapelointia, kalustuksia ym. perus sähköasennuksia.

Työssä vaaditaan alan koulutus, reissuvalmiutta ja oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti eduksi vaihtuvien kohteiden vuoksi. Lisäksi tulee olla valmius vuorotyöhön, sillä toisinaan vuorot sijoittuvat ilta- tai yöaikaan. Työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuuskortti vaaditaan. Jos olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, olet etsimämme henkilö! Hae paikkaan jo tänään, hyville tekijöille töitä pidemmäksikin aikaa!

Aloitus olisi viikolla 43 ja töitä tiedossa ainakin viikolle 50 asti.
Hyvällä tekijällä mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!