WorkPower Oy

HR Trainee WorkPower Oy:lle (Helsinki)

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.09.2024, 16:25
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

HR Trainee WorkPower Oy:lle (Helsinki)

Haemme nyt Helsingin toimiston teollisuuden huipputiimiin positiivista tehopakkausta Nooran, Timon, Nellin, Olivian ja Adnan työkaveriksi! Toimistomme sijaitsee Etu-Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

#WPfiilis ei ole vain hashtag, vaan se näkyy ja kuuluu toimistoissamme. Fiilistä on luomassa noin 60 henkilön joukko osaavia ammattilaisia. Vuonna 2023 WorkPowerin kautta työskenteli 2623 työntekijää, haastattelimme 13 321 henkilöä ja saimme yli 56 000 työhakemusta. Meillä vallitsee avoin ja kunnioittava ilmapiiri, jossa on tilaa uusille ideoille ja ajatuksille.

Olisitko sinä hakemamme uusi kyky – tiimimme energinen ja periksiantamaton HR Trainee?

Työpäiväsi teollisuustiimissä

Pääset osallistumaan monipuolisesti teollisuuden rekrytointien eri vaiheisiin; työpäiväsi voivat koostua esimerkiksi työpaikkailmoitusten laatimisesta, hakijoiden kontaktoimisesta, ehdokkaiden haastatteluista sekä hakijaesittelyiden kirjoittamisesta asiakkaillemme. Sinun ei tarvitse olla teollisuuden asiantuntija, sillä tiimimme perehdyttää ja opastaa sinua alan saloihin. Pääset myös tutustumaan työsuhdeasioihin kuten työsopimusten tekemiseen ja työlainsäädäntöön. Työskentelemme pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin päivävuorossa, mutta työhösi kuuluu myös satunnaista puhelinpäivystystä iltaisin ja viikonloppuisin, josta saat erillisen korvauksen harjoittelutuen lisäksi.

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhdistäen työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on energinen yhteen hiileen puhaltava viiden henkilön tiimi, jossa Noora toimii asiakasvastuullisena Team Leaderina, Timo asiakkuuspäällikkönä, ja HR:n puolella työskentelevät Nelli, Olivia sekä Adna hoitavat rekrytointeihin ja työntekijöihin liittyvät asiat.

Mitä odotamme sinulta?

Olet opintojesi loppusuoralla ja sinulta on suorittamatta opintoihisi sisältyvä harjoittelu (n. 4-6kk). Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla aidosti kiinnostunut tekemään töitä työnhakijoiden ja työnantajien yhdistämiseksi. Olet toimeen tarttuva ja nautit työskentelystä ihmisten parissa. Asiatekstien tuottaminen on sinulle luontevaa ja vaivatonta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ja paineensieto- sekä organisointikykysi kiireessä ovat ehdottomia vahvuuksiasi – langat pysyvät käsissäsi, vaikka niitä on paljon. Olet tarkka, nopea ja osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle

Tämä tehtävä on erinomainen tilaisuus päästä sisälle henkilöstöalalle ja sen vaatimuksiin. Harjoittelun aikana saat mahdollisuuden tutustua monipuolisesti teollisuuden alan rekrytointeihin. Pääset osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä, jossa huumori kukkii. Tiimissämme tsempataan toisiamme, sekä annetaan tilaa ideoille ja kehitysehdotuksille. Työskentelemme tehokkaasti, mutta rennosti hymyssä suin, ja tämän kokemuksen pyrimme välittämään myös eteenpäin niin asiakkaillemme kuin työnhakijoillekin. Tutustu WP:läisten Uratarinoihin.

Toivomme, että saisimme sinut osaksi tiimiämme mahdollisimman pian ja harjoittelusi jälkeen voisit jatkaa työskentelyä meillä kokopäiväisesti. Maksamme harjoitteluajalta harjoittelutukea 500 €/kk. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös. Tässä tehtävässä voit ottaa ensimmäiset askeleet urallasi kohti henkilöstöalan ammattilaisuutta!

Hakuprosessi

Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, jätä hakemus ja kerro, miksi juuri Sinä olisit huippu työkaveri meille, sekä millaista osaamista toisit tiimiimme. Kerro myös mahdollisuudestasi jatkaa työskentelyä tiimissämme harjoittelusi jälkeen.

Hae tehtävää alla olevan hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.10.2024. Liitä mukaan myös suomenkielinen CV:si ja kerro, milloin voisit aloittaa tehtävässä. Haastattelut tehtävään aloitamme jo hakuajalla.

Lisätietoja sinulle antaa HR Team Leaderimme:
Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,