Rikosseuraamuslaitos

Opinto-ohjaaja (Vantaan vankila)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 30.09.2024, 15:21
  • Haku päättyy 16.10.2024, 16:00
  • 16.10.2024, 16:00

Opinto-ohjaaja (Vantaan vankila)

Vantaan vankila on moderni, suljettu ja voimakkaasti kehittyvä vankila, jonka keskeisenä tehtävänä on tutkintavankeuden toimeenpano ja vanginkuljetus. Vantaan vankilassa on 185 vankipaikkaa, joista ulkomaalaiset vangit täyttävät lähes puolet. Laajennusosan käyttöönoton myötä vankipaikkoja on yhteensä 345 kpl. Vankilassa työskentelee tällä hetkellä noin 140 virkamiestä, joista runsaat sata kuuluu valvontahenkilöstöön.

Vantaan vankilassa on haettavana opinto-ohjaajan virka 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opinto-ohjaajana toimit alasi asiantuntijana ja hoidat vankien opiskeluun liittyviä asioita. Tehtävänäsi on organisoida ja kehittää oppilaitosten ja vankilan välistä yhteistyötä sekä luoda ja suunnitella vankien opintopolkuja siviiliin. Tehtävässäsi korostuu alaikäisten tutkintavankien kanssa tehtävä, oppivelvollisuuden toteutumiseen tähtäävä tavoitteellinen työskentely. Opinto-ohjaajana osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä vankilan toimintojen ja kuntouttavan työn kehittämiseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 3010-3190 €/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:David Forder, apulaisjohtaja, 0505168443, david.forder@om.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Rikosseuraamuslaitos

Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen ja oikeudenmukaisuus. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua.

Rikosseuraamuslaitos on valtakunnallisesti toimiva virasto, jonka toimialueena on koko maa. Rikosseuraamuslaitos koostuu neljästä vastuualueesta, joita ovat kehittäminen ja ohjaus, asiakasprosessit, hallinto- ja tukipalvelut sekä operatiivinen toiminta. Lisäksi organisaatioon kuuluvat sisäinen tarkastus, johdon tuki, viestintä ja kansainvälinen toiminta.

Operatiivisesta toiminnasta vastaavaan vastuualueeseen kuuluu 11 rikosseuraamuskeskusta, jotka koostuvat alueittain vankiloista ja yhdyskuntaseuraamustoimistoista.