Helsingin kaupunki

Osaamisen asiantuntija, pelastustoiminta

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.09.2024, 11:10
  • Haku päättyy 16.10.2024, 16:00
  • 16.10.2024, 16:00

Osaamisen asiantuntija, pelastustoiminta

Tule meille pelastustoiminnan osaamisen asiantuntijaksi!

Haemme osaavaan joukkoomme pelastustoiminnan osaamisen asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Osaamisen kehittämisen yksikössä työskentelee 29 osaajaa. Vastaamme toimialan osaamisen kehittämisen suunnittelusta, perehdytyksen ja oppilaitosyhteistyön tuesta sekä tuemme työssäoppimisen oppimiskulttuurin kehittymistä. Tuotamme ja järjestämme sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalle monipuolista ja eri tavoilla toteutettua täydennyskoulutusta. Lisäksi toimimme osaamisen kehittämisen asiantuntijoina ja toimeenpanijoina erilaisissa kehittämishankkeissa ja verkostoissa.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat esimerkiksi:

• perehdytyskurssien suunnittelun toteuttaminen
• pelastustoiminnan koulutusten ja osaamisen kehittämistoimintojen vuosisuunnittelu ja toteuttamisen koordinointi
• palvelutuotannossa työskentelevien oto-kouluttajien ja koulutusten suunnittelijoiden työn tukeminen ja koordinointi
• pelastustoiminnan palvelutuotannon kehityksen ja toiminnan seuraaminen, tiedon analysointi ja henkilöstön osaamisen kehittäminen
• osaamisen kehittämisen projektien ja prosessien jalkauttaminen oman erityisalan koulutustoiminnassa
• ”pelastajan perehdyttämisen”- ja ”osaamisen varmistamisen” -prosessien kehittäminen

Mitä edellytämme sinulta?

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Pätevien hakijoiden puuttuessa voidaan huomioida myös loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävä edellyttää myös pelastusalan tuntemusta ja työkokemusta sekä kokemusta osaamisen kehittämistehtävistä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostotyön taitoja sekä itsenäistä työotetta. Katsomme eduksesi pedagogisen osaamisen.

Tehtävä alkaa 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan. Ennen työsuhteen alkamista, sinun tulee antaa suostumuksesi turvallisuusselvityksen tekoon (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja hyvinvointialan yleistä virka- ja työehtosopimusta (HYVTES).

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle työsi tueksi mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden monipuoliseen oppimiseen. Hyvinvointisi on meillä tärkeää ja saat käyttöösi Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut. Tuemme työmatkustamista tarjoamalla 300 €/vuosi tukea joukkoliikenteen käyttöön. Tuemme hyvinvointiasi tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi 200 €/vuosi ja saat myös käyttöösi lounasedun. Hyvinvointiasi tukee myös työterveyshuollon palvelut. Henkilöstöetuihin kuuluvat myös esimerkiksi alennukset liikuntapalveluista, henkilöstökassa ja kattava vuosiloma.

Näin haet tehtävään:

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää, joten jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 16.10.2024 klo 16.00. Halutessasi voit liittää hakemukseen myös CV:si. Valinnassa voidaan hyödyntää myös videohaastattelua.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Aikapalkka 3.564,35 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Koulutuksen kehittämispäällikkö Marko Seppä p. 050 4059 357.
Tavoitettavissa puhelimitse ma 7.10.2024 klo 9-10 ja ma 14.10.2024 klo 9-10.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Helsingin kaupunki

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.