HR Satama

Hitsaaja Karkkilaan

  • Sijainti Karkkila
  • Julkaistu 30.09.2024, 10:43
  • Haku päättyy 15.11.2024, 2:00
  • 15.11.2024, 2:00

Hitsaaja Karkkilaan

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan metallialan sopimusvalmistaja. Etsimme nyt heidän osaavaan joukkoonsa täydennystä nimikkeelläHitsaaja KarkkilaanTehtävänkuvaTulet työskentelemään MIG/MAG ja TIG -menetelmin erityisesti ruostumattoman teräksen ja alumiinin hitsauksen parissa. Työ on suurimmalta osin ohutlevyjen sekä teräsrakenteiden hitsausta. Työtä suoritetaan pääasiassa yhdessä vuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös kaksivuorotyöhön tarvittaessa.Millaista henkilöä etsimme?Edellytämme kokemusta MIG/MAG ja TIG -hitsauksesta ja sujuvaa piirustusten lukutaitoa. Täysin ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä osaavat kollegat toimivat kyllä tukenasi. Toivomme sinulta motivaatiota sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kuulemme mielellämme, mikäli omaat kokemusta myös muista metallialan työtehtävistä.Mitä sinulle tarjotaan?Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kokoajan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Palkkaus tehtävässä on suunniteltu osaamisesi mukaan välille 13-16€/h.Kiinnostuitko? 
Jos tehtävänkuva herätti mielenkiintosi tai tunnet sopivan henkilön, lue lisää HR Sataman urasivuilta (rekry.hrsatama.fi/jobs) ja lähetä hakemuksesi! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo työpaikkailmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan! Mahdolliset lisäkysymykset ja tiedustelut voit välittää Suorahakutiimille sähköpostitse (suorahakutiimi@hrsatama.fi) tai hakua hoitavalle tiimin jäsenelle, jonka tiedot näet ilmoituksen lopusta urasivuiltamme. 
Muuta 

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Karkkila
Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa!  => hrsatama.fi Voit jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, niin pääsemme käsittelemään sen tietoturvallisesti. Huomaathan, että emme vastaanota tai käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.Terveisin, Suorahakutiimi, HR Satama www.hrsatama.fi Seuraa meitä somessa: https://www.linkedin.com/compa… https://www.facebook.com/HRSat… https://www.instagram.com/hrsa… 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

HR Satama

Työnhakijoille ja työpaikanvaihtajille HR Satama Finland Oy on luotettava kumppani, joka auttaa löytämään mieleisen ja ammatillisesti kiinnostavan työpaikan.Verkostossamme on paljon eri alojen yhteistyöyrityksiä, joista voimme miettiä juuri sinulle sopivan ratkaisun joko suorana rekrytointina asiakasyrityksemme vakituiseksi työntekijäksi tai sitten meidän vuokratyöntekijäksi, mikä vain sinulle sopii parhaiten.Miksi kaikki työpaikat eivät ole julkisesti näkyvissä? Mikä ihmeen suorahaku?Joskus asiakasyritykset eivät halua julkisia työpaikkailmoituksia ja siihen voi olla useitakin ymmärrettäviä syitä. Tällöin työpaikkaa ei laiteta ollenkaan julkiseen hakuun, vaan etsimme sopivan työntekijän meidän omista verkostoistamme, suorahakuna.Voit liittyä verkostoomme esimerkiksi tämän sivun yläreunasta valitsemalla connect ja jättämällä meille CV:n. Kirjautua voi vaikkapa LinkedIn tai Facebook -tunnuksilla - yksinkertaista ja helppoa!Emme ikinä luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman erillistä suostumustasi. Konsulttimme ottaa yhteyttä sinuun aina, ennen kuin luovuttaa työnhakuun liittyviä tietojasi eteenpäin.Mikä on vuokratyö?Vuokratyötä koskee sama työlainsäädäntö, kuin muitakin työsuhteen muotoja. Lomat kertyvät samalla tavalla ja myös palkan on tarkoitus olla samalla tasolla kuin yrityksen muillakin samaa työtä tekevillä työntekijöillä. Asiakkaille painotamme, että vuokratyöntekijöitä tulee kohdella samalla tavalla kuin heidän omia työntekijöitä. Emme tee yhteistyötä yritysten kanssa, jotka eivät tätä kunnioita. Vuokratyöntekijät ovat meidän omia työntekijöitä, jonka puolia me pidämme. Ehkä vuokratyö on nykyään jopa vähän huono termi kuvaamaan työsuhteen muotoa. Se on vain yksi tekninen työsuhteen toteutustapa tämän päivän työelämässä.