K-ryhmä

Myyjä (25-30 h/vko) K-Market Iivisniemi, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 27.09.2024, 23:05
  • Haku päättyy 13.10.2024, 3:00
  • 13.10.2024, 3:00

Myyjä (25-30 h/vko) K-Market Iivisniemi, Espoo

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme myyjää monipuolisiin työtehtäviin K-Market Iivisniemeen. Tehtävä on määräaikainen ja kestää vuoden 2025 tammikuun loppuun asti. Määräaikaisuuden perusteena on opintovapaan sijaisuus.

K-Market Iivisniemi on pieni ruokakauppa, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kaitaan metroaseman vieressä Espoossa. Odotamme sinulta:

– iloista asiakaspalveluasennetta – oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä – sujuvaa suomen kielitaitoa – vähintään 18-vuoden ikää – valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Lähetä hakemuksesi 13.10.2024 mennessä osoitteeseen nina.muhonen@k-market.com

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Nina Muhonen nina.muhonen@k-market.com

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 25-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

K-ryhmä

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset – niin kaupoissa kuin toimistoilla.