STARK Suomi Oy

Yrityspalvelumyyjä

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 28.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59

Yrityspalvelumyyjä

Haemme Lappeenrantaan YRITYSPALVELUMYYJÄÄ vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko myynnin ammattilainen ja sinulla on vahva kiinnostus rakennusalaa kohtaan? Hae meille Starkille! Kanssamme pääset osaksi rakentamisen, remontoinnin ja asumisen maailmaa. Meillä on selkeä tähtäin ja selkeä suunta – Olemme reilusti rakentajan asialla.

Yrityspalvelumyyjään tehtäviin kuuluvat myyntityö ammattiasiakkaille, nykyisten asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä myös uusien asiakkaiden hankkiminen. Työsi on itsenäistä ja vastuullista. Liikut asiakkaiden luona työmailla, joten auto on työssäsi välttämätön.

Arvostamme rakentamisen, LVIS- ja sisustustuotteiden, rakennustarvikkeiden ja markkina-alueen tuntemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, positiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat iso etu. Toivomme sinulta myös myyntihenkisyyttä ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työtäsi tukemassa on vahva brändi ja konsepti sekä Starkin tehokas ja joustava logistiikka.

Stark on luotettava ja vastuullinen työnantaja, jonka arvot reiluus, intohimo ja ammattiylpeys kertovat siitä, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda.

Meillä saat mukavat työkaverit ja reilun työyhteisön tuen.

Kysy siis lisää ja hae heti, sillä alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Hae tehtävää viimeistään 13.10.2024 mennessä.

TIEDUSTELUT:
Myynnin päällikkö
Jarkko Buuri, puh. 040 866 8742
jarkko.buuri@stark-suomi.fi 

Jätä sähköinen hakemuksesi oheisen hakupainikkeen kautta.

STARK

Osaamisalue:

STARK Suomi Oy

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Verkostoomme kuuluu 27 toimipistettä Helsingistä Rovaniemelle. Olemme uudistaneet rakennusalaa mm. avaamalla kaikkiin suurimpiin kasvukeskuksiin ympärivuorokauden pyörivät toimipisteet ja rakentajan konevuokraamon STARK Rentin.