Keskusrikospoliisi

Tarkastaja 40.12

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 27.09.2024, 14:38
  • Haku päättyy 14.10.2024, 16:15
  • 14.10.2024, 16:15

Tarkastaja 40.12

Tarkastajan päätoimenkuvana on vastata omalta osaltaan SIS- ja Interpol- tietojärjestelmien kansallisille keskuksille osoitetuista teknisistä ja operatiivisista vastuista osallistuen järjestelmien testaamiseen, kehittämiseen ja niihin liittyvään koulutukseen. Samoin tehtäviin kuuluu koulutusmateriaalien, ohjeiden ja erilaisten lausuntojen laatiminen. Vastuisiin kuuluu kansainvälisten asioiden asiankäsittelyjärjestelmän ylläpito ja kehittämisvastuita, sekä Viestiliikennekeskuksen ja KV-tietojärjestelmien kansallisen käytön raportointi- ja tilastointitehtäviä. Edelleen tehtäviin kuuluu yksikön laillisuusvalvontaan ja tietojärjestelmien tietosisällön valvontaan liittyviä tehtäviä.

Valittava henkilö tukee osana tehtäviään myös muita kotimaisia ja kansainvälisiä lainvalvontaviranomaisia niiden kansainväliseen rikostorjuntaan ja -tiedusteluyhteistyöhön liittyvässä tietojen vaihdossa sekä osallistuu tarvittaessa erilaisiin yksikön tai laajemmin viranomaisten toimintaa kehittäviin työryhmiin.

Sijoituspaikka on Vantaan toimipiste.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.11.2024
Palkka:Kiinteä palkka Poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 40.12 mukainen.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja antavat rikostarkastaja Teemu Aittamaa ja rikoskomisario Ritva Santtila, puh. 0295 480 141 (vaihde)
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Keskusrikospoliisi

Poliisissa eri alojen ammattilaiset tekevät yhteiskunnan turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Monipuolisessa ja laajassa organisaatiossamme on erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittymiseen. Meidän toimintaamme ohjaavat eettiset periaatteet, minkä lisäksi olemme arvojemme mukaisesti palvelevia, oikeudenmukaisia, osaavia ja pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista.

Jokainen meistä vaikuttaa siihen, että poliisi on kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina. Meillä Keskusrikospoliisissa pääset tekemään merkittävää työtä suomalaisten turvallisuuden hyväksi ainutlaatuisissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Keskusrikospoliisissa tutkimme vakavinta rikollisuutta, joka on usein kansainvälistä ja järjestäytynyttä. Tuotamme erilaisia rikostorjunnan asiantuntijapalveluita koko poliisihallinnolle ja muille lainvalvontaviranomaisille, ylläpidämme tilannekuvaa koko rikollisuudesta sekä kehitämme rikostorjuntaan ja -tutkintaan liittyviä menetelmiä.

Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Meillä työskentelee noin 840 eri alojen ammattilaista hyvin erilaisilla koulutustaustoilla. Henkilöstöstämme noin 60 prosenttia työskentelee poliisitehtävissä ja 40 prosenttia siviilitehtävissä. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen sekä tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, tuetun työpaikkaruokailun, työaikaan sisältyvän liikuntaedun, joustavia etätyömahdollisuuksia sekä myönteisen ja kannustavan työilmapiirin.