Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri

Edunvalvontasihteeri Y8, Itä-Uudenmaan edunvalvontatoimisto (Vantaa)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 27.09.2024, 12:27
  • Haku päättyy 16.10.2024, 16:15
  • 16.10.2024, 16:15

Edunvalvontasihteeri Y8, Itä-Uudenmaan edunvalvontatoimisto (Vantaa)

Edunvalvontasihteeri vastaa osana asiakaspalvelutiimiä asiakkaiden asioiden hoidosta ja käyttää yleisen edunvalvojan delegoitua ratkaisutoimivaltaa erikseen määrätyissä asioissa. Tehtävä sisältää postin käsittelyä, asiakaspalvelua sekä monipuolisia taloudellisia tehtäviä, kuten maksuliikenteen hoitoa ja taloudellisiin asioihin liittyvää selvittelytyötä.

Virka on viraston yhteinen. Virkapaikan määrää oikeusapu- ja edunvalvontapiirin johtaja. Nyt virkapaikka on Itä-Uudenmaan edunvalvontatoimistossa Vantaalla.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Aloittavan edunvalvontasihteerin palkka on noin 2.406 €/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Itä-Uudenmaan edunvalvontatoimisto, johtava yleinen edunvalvoja, Ulla Mänttäri, puh. 029 565 2331
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiri

Oikeusapu- ja edunvalvontapiirit toimivat oikeusministeriön hallinnonalalla. Kukin kuudesta piiristä järjestää alueellaan julkisen oikeusavun, talous- ja velkaneuvonnan sekä yleisen edunvalvonnan palveluja. Näitä oikeusturvan ja talouden palveluja tuottavat piirin oikeusaputoimistot ja edunvalvontatoimistot, joita on kumpiakin 23. Piirien ja niiden toimistojen palveluksessa on koko maassa noin 1.200 henkilöä.

Vuoden 2025 alussa julkisen oikeusavun, talous- ja velkaneuvonnan sekä yleisen edunvalvonnan palvelut kootaan uuteen Oikeuspalveluvirastoon, jolloin palveluja on mahdollista tarjota yhtenäisemmin ja saavutettavammin.

Edunvalvonnan palveluja tuotetaan osaksi myös ostopalveluna. Piirin hallinto huolehtii henkilöstö- ja taloushallinnosta. Edunvalvontatoimistot tuottavat yleisen edunvalvonnan palveluja henkilöille, jotka eivät kykene valvomaan etujaan tai hoitamaan asioitaan sairauden tai muun syyn vuoksi.

Työ on yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja sillä on vaikutusta ihmisten jokapäiväiseen elämään. Työtehtävät ovat vaihtelevia, mielenkiintoisia, itsenäisiä ja vastuullisia.

Itä-Uudenmaan edunvalvontatoimisto kuuluu Etelä-Suomen oikeusapu- ja edunvalvontapiiriin ja sillä on toimipaikat Porvoossa ja Vantaalla.