Niuvanniemen sairaala

Toimintaterapeutti

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 27.09.2024, 11:03
  • Haku päättyy 28.10.2024, 15:00
  • 28.10.2024, 15:00

Toimintaterapeutti

Toimintaterapeutti työskentelee osastolla moniammatillisessa työryhmässä. Hän toimii koulutuksensa puitteissa kuntoutuksen asiantuntijana osallistuen potilaan hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun, toteuttamiseen, arviointiin ja tiedottamiseen. Toimintaterapeutti tekee toimintakyvyn arviointeja ja toteuttaa yksilöllistä toimintaterapiaa. Ryhmämuotoinen kuntoutus (päivittäisiin toimintoihin osallistuminen, psykoedukaatioryhmät, päihderyhmät, erilaiset teemaryhmät) ja ryhmämuotoinen toimintaterapia ovat oleellinen osa toimintaterapeutin työtä.

Toimintaterapeutti osallistuu myös yksilö- ja ryhmämuotoisten psykososiaalisten hoitojen ja toimintojen suunnitteluun, toteuttamiseen, arviointiin ja kehittämiseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka PR 11 (2608,63 €) + henkilökohtainen palkanosa max 45%. Lisäksi mahdollinen kokemusosa max 7%.
Työskentelyaika:Jaksotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Aila Vokkolainen
johtava ylihoitaja
0295 242 241
aila.vokkolainen@niuva.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Niuvanniemen sairaala

Niuvanniemen sairaala on Pohjoismaiden suurin vaativaa erityistason hoitoa, asiantuntijapalveluita ja mielentilatutkimuksia tuottava oikeuspsykiatrinen sairaala. Valtion mielisairaalana tuotamme palveluita tiiviissä yhteistyössä muiden psykiatristen yksiköiden ja mielenterveystyön toimijoiden kanssa osana kansallista terveydenhuollon järjestelmää.

Sairaala toimii Itä-Suomen yliopiston oikeuspsykiatrian yksikkönä. Oikeuspsykiatrisen hoidon kehittäminen, tutkimus ja asiantuntijuuden ylläpito sekä oikeuspsykiatrian alan perus-, jatko- ja täydennyskoulutus kuuluvat sairaalan tehtäviin.