Niuvanniemen sairaala

Sairaanhoitaja (7 virkaa)

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 27.09.2024, 10:43
  • Haku päättyy 28.10.2024, 15:00
  • 28.10.2024, 15:00

Sairaanhoitaja (7 virkaa)

Sairaanhoitajan työ on osastotyötä kolmessa vuorossa. Sairaanhoitaja osallistuu potilaan yksilöllisen hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun, toteuttamiseen, arviointiin ja tiedottamiseen. Lääkehoidon toteuttaminen, hoitosuhdetyöskentely ja psykososiaalisten hoitomuotojen käyttö on oleellinen osa sairaanhoitajan tehtävää. Hän toimii koulutuksensa puitteissa hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä huolehtimalla potilaiden kokonaisvaltaisen hoidon toteuttamisesta. Hoitoa toteutetaan Käypä hoito -suositusten mukaisesti.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu myös osaston toiminnan ja hoitotyön johtaminen vastaavana sairaanhoitajana ja työryhmän johtajana osastonhoitajan ja apulaisosastonhoitajan poissa ollessa. Sairaanhoitaja toimii vuorollaan päivystävänä sairaanhoitajana.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka PR 10 (2509,92€) + henkilökohtainen palkanosa max 45 %. Lisäksi mahdollinen kokemusosa max 7 %.
Työskentelyaika:Jaksotyö
Paikkoja:7
Hakuohjeet:Aila Vokkolainen
johtava ylihoitaja
0295 242 241
aila.vokkolainen@niuva.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Niuvanniemen sairaala

Niuvanniemen sairaala on Pohjoismaiden suurin vaativaa erityistason hoitoa, asiantuntijapalveluita ja mielentilatutkimuksia tuottava oikeuspsykiatrinen sairaala. Valtion mielisairaalana tuotamme palveluita tiiviissä yhteistyössä muiden psykiatristen yksiköiden ja mielenterveystyön toimijoiden kanssa osana kansallista terveydenhuollon järjestelmää.

Sairaala toimii Itä-Suomen yliopiston oikeuspsykiatrian yksikkönä. Oikeuspsykiatrisen hoidon kehittäminen, tutkimus ja asiantuntijuuden ylläpito sekä oikeuspsykiatrian alan perus-, jatko- ja täydennyskoulutus kuuluvat sairaalan tehtäviin.