Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy

Sähköasentaja, uudiskohteet (Kotka)

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 27.09.2024, 10:45
  • Haku päättyy 04.11.2024, 0:00
  • 04.11.2024, 0:00

Sähköasentaja, uudiskohteet (Kotka)

Haemme nyt asiakkaamme kanssa yhteistyössä kokeneita sähköasentajia uudiskohteiden sähkötöihin Kotkan alueelle. Työsuhde on määräaikainen, työt alkavat heti sopivan henkilön löydytty. Työllistyt vuokrasuhteeseen Mestareiden kanssa.

Työkohteina on monipuolisia asuin- ja liikekiinteistöjä. Arvostamme sinulta useamman vuoden kokemusta sähköasennuksista ja toivomme, että kykenet itsenäiseen työhön sekä monipuolisiin uudisrakentamisen sähkötöihin.

Edellytämme hakijoilta

* Vähintään kahden vuoden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä
* Kykeneväisyyttä suoriutua sähkötöistä itsenäisesti
* Voimassaolevia ammattikortteja

Mahdollisuus sekä oman auton, että käsityökalujen käyttöön on iso etu, mutta ei välttämättömyys.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit. fi otsikolla Sähköasentaja (Kotka). Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: