Poolia Henkilöstövuokraus Helsinki

Metallityöntekijä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 26.09.2024, 13:19
  • Haku päättyy 14.10.2024, 0:00
  • 14.10.2024, 0:00

Metallityöntekijä

Haemme asiakkaallemme metallityöntekijää monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin PK-seudulle. 

Työtehtävä 

Työtehtävät sisältävät hitsaamista, plasmaleikkausta, poraamista sekä leikkaamista. Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta konepajatyöskentelystä ja joka osaa työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työ ovat kokopäivätyötä ja sijoittuvat arkisin 8-16 väliselle ajalle. 

Edellytykset
Kokemusta metallialan työtehtävistä, erityisesti konepajatöistä
Hitsausosaamista
Kykyä työskennellä tarkasti ja huolellisesti
Sujuva suomen kielen taito 

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn metallialan tehtävissä. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta, mutta sinulla on loistava mahdollisuus työllistyä vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakkaan omille listoille tämän jälkeen.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,