Eezy Oyj

Raskaan autokaluston asentaja

  • Sijainti Pori
  • Julkaistu 26.09.2024, 13:06
  • Haku päättyy 24.10.2024, 23:59
  • 24.10.2024, 23:59

Raskaan autokaluston asentaja

Oletko intohimoinen, raskaan kaluston huollosta ja korjauksesta innostuva, työtä pelkäämätön ja kokenut mekaanikko? Haluatko työskennellä mahtavassa tiimissä? Jos vastasit kyllä niin jatkahan lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme RASKAAN AUTOKALUSTON ASENTAJAA Poriin!

Asiakkaamme on logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa asiakaslähtöisesti räätälöityjä palvelukonsepteja eri yrityksille.Työtehtäviisi kuuluu yrityksen raskaankaluston monipuoliset huolto-ja korjaustoimenpiteet, joten toivomme sinulla olevan jo hieman kokemusta alalta.

Työ on päivätyötä ja työpäivän pituus 8h. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaan, aiempi kokemus huomioidaan palkkauksessa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus ja työturvakortti. Työ alkaa vuokratyösuhteella jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä vakituisesti.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Sähköpostihakemuksia emme huomioi.

Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana joten jätä hakemuksesi pian!

Hakuaika päättyy 10.10.2024

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Vastaan kyselyihin arkisin klo:9-15.

Johanna Mäkelä
HR asiantuntija
040-3075252
johanna.makela@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: