Posti Group

Varastotyöntekijöitä Tuusulaan

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 25.09.2024, 10:00
  • Haku päättyy 09.10.2024, 0:00
  • 09.10.2024, 0:00

Varastotyöntekijöitä Tuusulaan

Tule varastotyöntekijäksi Tuusulaan

Oletko motivoitunut ja oppimishaluinen logistiikasta kiinnostunut tekijä? Me etsimme määräaikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan! Työtehtävät koostuvat pääosin äänikeräilystä, mahdollisesti myös pakkaamon ja vastaanoton tehtävistä sekä muista logistiikan töistä. Äänikeräilyssä kerätään erilaisia tuotteita kuulokkeiden ohjaamana ja käytössä on keräilytrukki, jonka ajamiseen tarjoamme hyvän perehdytyksen. Hyvän tekemisen meiningin, huumorin ja luotettavuuden lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta tässä työssä pärjää loistavasti myös oppimishaluisella ja työtä pelkäämättömällä asenteella!

Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille aamu- sekä iltavuoroon kello 06:00-22:00 Arvostamme joustavuutta työvuorojen suhteen. 

Työsopimuksen takuutunnit ovat keskimäärin 22,50 h/vk, mutta pystythän tarvittaessa työskentelemään viitenä päivänä viikossa tuotannon tarpeiden mukaan. 

Työpaikka on Tuusulassa, Hyrylän alueella. Vuorotyön vuoksi työpaikalle voi olla haastava kulkea julkisilla, joten oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä.
Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä lokakuun aikana ja jatkuvat jouluun saakka, jonka jälkeen myös jatko on mahdollinen. Palkkaus määräytyy kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukaan ja perustuu työntekijän logistiikka-alan kokemukseen, alkaen 12,95 €/h. 

Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta logistiikan alalta tai vastaavista työtehtävistä. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa.

Mitä odotamme sinulta:
Oppimishaluista asennetta
Itseohjautuvuutta
Tehokasta työotetta
Hyvää suomen kielen taitoa
Joustavuutta työvuorojen suhteen
Hyvää fyysistä kuntoa

Miksi meille kannattaa tulla töihin? 
Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään
Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtaja-koulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria
Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on kuljettaa kokonaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat ja arvoketjumme päästöt pyrimme nollaamaan 2040 mennessä.
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista postilaista toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan. 
Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-, urheilu- ja työmatkaedut, sekä lounaan edulliseen henkilökuntahintaan. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm. huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat) 

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tästä tehtävästä antaa rekrytointi@posti.com

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 8.10.2024 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. 

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:20
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: