ValtaGroup Oy

Työntekijä 3D-mittaukseen ja laadun tarkastukseen

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 25.09.2024, 8:20
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Työntekijä 3D-mittaukseen ja laadun tarkastukseen

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Tikkakoskelle

työntekijää 3D-mittaukseen ja laadun tarkastukseen

vahvistamaan mittauspuolen resursseja liiketoiminnan kasvaessa

3D-mittakoneen käyttäjänä työtehtäviisi kuuluu koordinaattimittauskoneen käyttö konepajaympäristössä. Teet tarvittavia mittauksia ja hahmotat mittausten perusteella, missä suhteessa asioiden tulee tuotteessa olla, jotta laatu täsmää. Teet myös mittakoneelle mittakoneen ohjelmointia ja huolehdit, että asetetut ohjelmat takaavat laadukkaan lopputuloksen. Toimit ikään kuin valmistuksen tulkkina ja kerrot, mitä tuotteessa pitää olla ja missä paikassa. Tuet tuotantoa yhteistyössä koneistajien kanssa ja täten tehtävässä tärkeää onkin kommunikoida tiiviisti koneistajien kanssa.

Sinulla on vahvaa osaamista konepajamittauksista sekä työstötekniikoista (erityisesti sorvauksesta, jyrsinnästä ja hionnasta) ja sinulta löytyy teknisten piirustusten lukutaitoa. Olet käyttänyt aiemminkin koordinaattimittakonetta (käytössä Mitutoyo – Crysta Apex S9106) ja kykenet työskentelemään mittakoneen ja piirustusten parissa englannin kielellä. Sinulta löytyy geometrisen tuotemäärittelyn tuntemusta ja 3D-/avaruudellista hahmotuskykyä.

Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta konepajamittauksista ja alalle soveltuvaa koulutusta. Sinun ei ole pakko olla insinööri, sillä tehtävässä pärjää hyvin myös henkilö, jolla on kokemusta ja osaamista esimerkiksi koneistajan tehtävistä. Persoonasi puolesta sovellut hyvin tehtävään ja työporukkaan, mikäli olet huolellinen ja reipas tyyppi, jolta löytyy rohkeutta ottaa kantaa ja kysyä tarkentavia kysymyksiä.  Tehtävässä vaaditaan itsenäistä työotetta ja omatoimisuutta.

3D-mittakoneen käyttäjälle on tarjolla mielenkiintoinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä, kansainvälisten asiakkaiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen talon tapoihin ja tulevaan tehtävään. Pääset osaksi hyvää työporukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja autetaan toinen toistaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja töitä tehdään Tikkakosken tuotantolaitoksessa. Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan ja lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöedut.

ValtaGroup toimii asiakkaan rekrytointikumppanina ja vastaa hakemusten käsittelystä sekä alkuvaiheen haastatteluista. Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Hannele Könnömäki ja Anna Hirsimäki. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit soitella Hannelelle tai Annalle arkisin klo 9-15 välillä:

Hannele: 044 033 9993 / hannele.konnomaki@valtagroup.fi
Anna: 050 382 2466 / anna.hirsimaki@valtagroup.fi

Osaamisalue: