Ehona Oy

Hieroja (yrittäjä)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 24.09.2024, 13:08
  • Haku päättyy 18.11.2024, 23:59
  • 18.11.2024, 23:59

Hieroja (yrittäjä)

Etsimme alivuokralaista toimitiloihimme. Personal Training Studiollamme on vapaana viihtyisä ikkunallinen hoitohuone/vastaanottotila hyvinvointialan-yrittäjälle.
Tila soveltuu erityisen hyvin mm. Hierojalle.

Hoitohuoneen koko on noin 20m2. Voit kalustaa ja sisustaa huoneen haluamallasi tavalla.

Tilassa on kiinteä vuokra (545€/kk). Vuokraan sisältyy sähkö ja vesi. Lisäksi voit hyödyntää Studiomme sosiaalitiloja, keittiötä ja WC:tä vapaasti.

Tarvitset oman pöydän, kassa- ja varausjärjestelmän yms.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, viihtyisät korkeatasoiset tilat sekä moniammattillista yhteistyötä kanssamme, esimerkiksi konsultatiivisessa roolissa osana valmennusprosessiamme.

Saat myös Ehonan asiakaskunnasta ja Plaza Business Parkin sadoista työntekijöistä potentiaalista asiakaskuntaa. Tarvittaessa ohjaamme personal training- ja fysioterapia asiakkaitamme suoraan sinulle, joten voit myös päästä mukaan personal training- ja fysioterapiapolkuihimme.

Pääset myös kehittymään hyvinvointialan ammattilaisena yhdessä monialaisen tiimimme kanssa. Ehonan valmennustiimissä yhdistyy liikuntalääketieteen, liikunnan ohjauksen, urheiluvalmennuksen, ravitsemustieteen, syömisen psykologian, käyttäytymistieteen ja fysioterapian osaaminen.

Personal Training Studio sijaitsee Vantaalla, Plaza Business Parkin HEHKU nimisen rakennuksen 1. kerroksessa. Käyntiosoite: Äyritie 18, 01510 Vantaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää. Sovitaan aika ja voit tulla katsomaa tiloja. Vuokrasuhde alkaa aikaisintaan 14.102024 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Kysymykset ja lisätiedot: janne.sipponen@ehona.fi, 050 370 6457.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Ehona Oy

Ehona on pysyviin elintapamuutoksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Valmennamme ihmistä kokonaisvaltaisesti kohti pysyvää muutosta. Palveluitamme ovat personal training, fysioterapia ja työhyvinvointi. Toimitilamme: Personal Training Studio sijaitsee Vantaalla, Plaza Business Parkissa. Käyntiosoite: Äyritie 18, 01510 Vantaa.