RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hioja metalliteollisuuteen, vakituinen

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 01.10.2024, 0:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Hioja metalliteollisuuteen, vakituinen

Etsimme asiakasyrityksellemme Metos Oy Ab:lle HIOJAA Sorsakoskelle vakituiseen työsuhteeseen.

Metos on Pohjoismaiden johtava ammattikeittiöratkaisujen toimittaja ja alan edelläkävijä.

Mikäli sinulta löytyy tarkkuutta ja kykyä rutiininomaiseen työhön sekä käsillä tekeminen on sinulle luontevaa, voit olla etsimämme tekijä.

Työtehtävät pitävät sisällään metalliosien hiontaa ja viimeistelyä tarkkojen laatuvaatimuksien mukaisesti. Työssä käytetään erilaisia hiontamenetelmiä, kuten paineilmakäyttöistä hiomakonetta, kulmahiomakonetta sekä nauhahiomakonetta.

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hiontavälineistä. Lisäksi odotamme tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta.

Työssä pärjää, joko suomen tai englannin kielen taidolla.

Kyseessä 2-vuorotyö. Iltavuoroviikot ovat ma-to, jolloin työpäivät ovat pidempiä.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen / sopimuksen mukaan.

Tarjolla vakituinen työsuhde yrityksessä, jossa tarjotaan kattava perehdytys tehtävään, laadukkaat työvälineet sekä -varusteet ja kokeneen työtiimin tuki.

Työsuhde solmitaan alkuun RTK-henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuudet siirtyä suoraan Metoksen omille kirjoille. 

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,