Rajavartiolaitoksen esikunta

HR-palveluasiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 24.09.2024, 7:53
  • Haku päättyy 15.10.2024, 16:15
  • 15.10.2024, 16:15

HR-palveluasiantuntija

Rajavartiolaitoksen esikunnan henkilöstöosaston HR-palveluyksikön palvelusektori hakee HR-palveluasiantuntijaa vakinaiseen virkaan (viran nimi toimistosihteeri) 1.1.2025 lukien tai sopimuksen mukaan. Virkapaikka on Helsinki.

HR-palveluasiantuntija toimii Rajavartiolaitoksen valtakunnallisessa henkilöstöalan palvelutuotannon HelpDeskissä, omana vastuualueenaan HR-palveluiden perehdytystilaisuuksien organisoiminen, kehittäminen sekä tietovarannon ylläpito.

Keskeinen osa työtä on Rajavartiolaitoksen valtakunnallisen HelpDeskin henkilöstöalan päivittäinen palvelutuotanto eri kanavissa (virkaposti, palvelupyynnöt, palvelupuhelin) ml. ruotsinkielinen palvelutuotanto. Työtehtävissään henkilöstösihteeri huolehtii myös ulkomaankomennuksiin liittyvistä henkilöstöasioista, Kieku tietosisällön oikeellisuudesta, asiointikortteihin liittyvistä asioista sekä osallistuu monenlaiseen selvittely-, kehitys- ja ylläpitotyöhön sektorin vastuualueilla sekä muihin sektorin yhteisiin tehtäviin.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.01.2025
Palkka:Muu Kts. palkan perusteet kohdasta perustiedot.
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Mervi Vainikkala-Ranta
Sektorin johtaja
p. 029 542 1371
mervi.vainikkala-ranta@raja.fi

Soittoajat:
25.9. keskiviikko klo 9 – 11
27.9. perjantai klo 12 – 14
3.10. torstai klo 12 – 14
4.10. perjantai klo 9 – 11
8.10. tiistai klo 9 – 11
10.10. torstai klo 12 – 14

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Rajavartiolaitoksen esikunta

Rajavartiolaitos turvaa kansalaisten arkea kaikissa oloissa vuoden jokaisena päivänä etenkin harvaan asutulla itärajalla sekä rannikolla ja saaristossa. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Päätehtäviimme kuuluvat rajavalvonta, rikostorjunta, merialueen turvallisuus, ympäristövahinkojen torjunta, kansainvälinen yhteistyö sekä maanpuolustus. Rajavartiolaitos turvaa kansalaisten arkea kaikissa oloissa vuoden jokaisena päivänä etenkin harvaan asutulla itärajalla sekä rannikolla ja saaristossa. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Päätehtäviimme kuuluvat rajavalvonta, rikostorjunta, merialueen turvallisuus, ympäristövahinkojen torjunta, kansainvälinen yhteistyö sekä maanpuolustus.

Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmänsä. Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien kanssa. Siviilivirkatehtäviimme haemme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita.

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Lisätietoja:
www.raja.fi/tule-toihin-rajalle
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/rajavartijat
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)
www.linkedin.com/company/rajavartiolaitos-the-finnish-border-guard