Kela

Teknisen tilannekuvakeskuksen päällikkö, tietoturvayksikkö

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 23.09.2024, 15:45
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Teknisen tilannekuvakeskuksen päällikkö, tietoturvayksikkö

Kelan teknisen tilannekuvakeskuksen päällikön haku 9201 avataan uudelleen haettavaksi peruutusten vuoksi. Aiemmin 18.8.2024 päättyneessä haussa hakeneiden hakemukset huomioidaan, joten haussa aiemmin hakeneiden ei tarvitse hakea uudestaan.

Onko haaveissasi työpaikka, jossa pääset varmistamaan IT-palvelujen häiriötöntä toimintaa, joiden merkitys näkyy jokaisen suomalaisen arjessa? Etsimme Jyväskylään Kelan tekniseen tilannekuvakeskukseen päällikköä. Tehtävässä pääset turvaamaan yhtä Suomen suurimmista julkishallinnon toimintaympäristöistä.

Miksi Kelaan töihin?
Tehtävänäsi on vastata teknisen tilannekuvakeskuksen johtamisesta, kehittämisestä sekä palvelutuotannosta. Tekninen tilannekuvakeskus vastaa Kelan IT-palveluiden saatavuuden ja tietoturvallisuuden valvonnasta ja valvonnan kehittämisestä. Rooli sisältää esihenkilövastuuta ryhmätasolla sekä palvelupäällikön tehtäviä. Nyt haettava rooli keskittyy teknisen tilannekuvakeskuksen kehitystiimin johtamiseen sisältäen siihen liittyvät hallinnolliset tehtävät.

Tukenasi johtamisessa on kaksi ympärivuorokautisista tiimeistä vastaavaa tiimipäällikköä.  Keskeisenä vastuualueena on lisäksi ryhmän käyttämiin teknologioihin liittyvän kehitystoiminnan johtaminen yhteistyössä tietoturvayksikön johtotiimin kanssa. Rooli pitää sisällään aktiivista yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, jolla varmistetaan tilannekuvatoiminnan laatu suhteessa asiakastarpeeseen.

Tavoitteena on, että perehdytyksen aikana tutustut ryhmääsi ja sen vastuualueeseen. Puolen vuoden kuluttua pystyt varmistamaan ryhmäsi sujuvan toiminnan ja kehittämään tilannekuvakeskuksen osaamista ja toimintaa vastaamaan tuleviin haasteisiin. Tehtävänkuvaan kuuluu johtaa erilaisia kehitystoimenpiteitä, joiden tavoitteena on varmistaa tilannekuvakeskuksen toimintakyvykkyys myös tulevaisuudessa.

Tarjoamme
* palkkahaitarin n. 5500-6800 e/kk ennen luontoisetuja. Palkka määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Voit esittää palkkatoiveen hakemuksessasi
* mahdollisuuden tehdä etätyötä, mutta tehtävän luonteeseen kuuluu myös läsnätyötä. 

Pidämme huolta työhyvinvoinnistasi ja saat meillä esimerkiksi erittäin kattavat työterveyspalvelut, kuten hammashoidon sekä maittavan lounasedun. Sinun ei tarvitse uhrata työlle koko elämääsi. Palautumistasi tuemme pitkillä lomilla ja virike-eduilla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme perheystävällinen työpaikka.

Odotamme
* erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja
* kokemusta teknisen tietoturvallisuuden kehittämisestä, projektijohtamisesta tai esihenkilötyöstä
* tulevaisuuteen katsovaa näkemystä ja kehitysotetta
* kokemusta teknisen tietoturvallisuuden ratkaisuista ja teknologioista
* kokemusta tieto- ja kyberturvallisuustyön kehittämisestä tai tietoturvallisuuden palveluiden tuotannosta
* kykyä havainnollistaa ja dokumentoida työn tulokset
* soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai työn kautta hankittua vastaavaa osaamista
* sujuvaa suomen kielen taitoa.

Arvostamme
* kokemusta tietoturvallisuuden valvonnasta ja havainnoinnista, red team/blue team -toiminnasta tai muita näyttöjä teknisestä osaamisesta
* tietojenkäsittelyn, tietojärjestelmätieteen, kyber-/tietoturvallisuuden tai vastaavaa alan opintoja
* kokemusta huoltovarmuuskriittisen organisaation tai julkishallinnon toiminnasta.

Meistä
Me Kelassa rakennamme yhteiskuntaa, jossa jokainen voi luottaa siihen, että saa tukea ja turvaa, kun sitä tarvitsee. Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa ja ylläpitää järjestelmiä, joiden avulla hoidetaan Suomessa asuvien sosiaaliturvaa. Meillä työskentelet suomalaisen arjen ja hyvinvoinnin mahdollistajana ja varmistajana.
IT-palveluissa työskentelee lähes 1000 Kelan omaa IT-asiantuntijaa. Käytämme moderneja teknologioita ja työskentelemme ketterissä tiimeissä. Olemme vakaa työnantaja ja osaajamme arvostavat sitä, että meillä saa työskennellä pitkäjänteisesti.

Kelan tilannekuvakeskus muodostuu useammasta valvontatiimistä, joiden tehtävänä on valvoa Kelan ja kumppaneidemme digitaalisten palveluiden toimintaa ja tietoturvallisuutta. Tavoitteena on muodostaa ja kehittää teknistä tilannekuvaa sekä reagointikyvykkyyttä IT-valvonnan ja tietoturvan kontekstissa. Lisäksi tuemme muuta IT-tuotantoa häiriötilanteissa, jotka uhkaavat Kelan tietojärjestelmien toimivuutta ja turvallisuutta, sekä vastaamme Kelaan kohdistuvien häiriöilmoituksien vastaanotosta ja ensivasteesta virka-ajan ulkopuolella.

Katso LinkedInistä #itkela tai #töissäkelassa nähdäksesi, millaisten asioiden parissa teemme IT-palveluissa hommia.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 6.10.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Henri Burtsov sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme ja käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työsopimuksen allekirjoittamista. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Matkustaminen:Työhön kuuluu matkustamista
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com/jobs/14225/42853329
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: