Eezy Oyj

Kirjanpitäjä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 23.09.2024, 14:34
  • Haku päättyy 11.10.2024, 0:00
  • 11.10.2024, 0:00

Kirjanpitäjä

V&S Tilitoimisto Oy on vuonna 2015 perustettu täyden palvelun tilitoimisto. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattava tukiverkosto taloushallinnon tehtäviin. Haluamme asiakkaidemme voivan keskittyä heidän oman yrityksensä ydinliiketoimintaan ja jättää taloushallinnon eri tehtävät tilitoimistomme luotettavan henkilöstön vastuulle. Tällä tavalla voimme tarjota palveluidemme kautta lisäarvoa asiakkaillemme. V&S Tilitoimisto Oy on Procountorin Platina-partneritilitoimisto. 

Etsimme asiakkaallemme V&S Tilitoimisto Oy:lle kirjanpitäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen tehtävään. Työtehtävät tulevat painottumaan taloushallinnon ja kirjanpidon tehtäviin, esimerkiksi palkkoihin, reskontraan ja verottajalle tehtäviin ilmoituksiin. Toivomme löytävämme tehtävään innokkaan ja reippaan kirjanpitäjän, jolta löytyy jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Hakijalta toivomme:

– taloushallinnon merkonomin tai tradenomin tutkintoa
– Procountor- ohjelman tuntemusta
– erinomaista suomen kielen taitoa, englannin kielitaito on eduksi
– halua kehittää omaa osaamista
– hyviä sosiaalisia taitoja

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vantaan Vaaralassa, tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Tehtävä on kokoaikainen ja työ tapahtuu toimistoaikoina maanantaista perjantaihin. V&S Tilitoimisto on vakavarainen yritys, missä vallitsee joustava ja nuorekas ilmapiiri.

Rekrytointi toteutetaan suorarekrytointina ja rekrytoinnista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut. Ensimmäinen haastattelu pidetään Eezyllä. Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian hakulinkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Rouvinen  
HR-konsultti  
050 449 9538  
saara.rouvinen@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: