Adecco Finland Oy

Varaosamyyjä Jyväskylään

  • Sijainti Keski-Suomi
  • Julkaistu 23.09.2024, 14:25
  • Haku päättyy 13.10.2024, 23:59
  • 13.10.2024, 23:59

Varaosamyyjä Jyväskylään

Haemme varaosamyyjää Jyväskylään!

Työtehtäviisi kuuluvat varaosien myynti, sisäänotto, lähetys sekä asiakaspalvelutyö. Työssä käsittelet eri automerkkien varaosia ja varmistat korjaamon työntekijöille oikeat varaosat. Tehtäviisi voi kuulua myös työnjohdollisia työtehtäviä.

Työsuhde on vakituinen ja rekrytoidut suoraan asiakkaallemme.

Toivomme, että ymmärrät ajoneuvojen varaosien toimintaa ja niiden yhteensopivuutta. Toivomme myös, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat toimia asiakas- ja myyntitilanteissa ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. Varaosamyyjän työssä käytetään erilaisia tietokonejärjestelmiä, joten toivomme, että sinulla on IT-taidot hyvällä tasolla.

Työssä palkka on 2500-3000 €/kk, mutta palkka neuvotellaan työntekijän osaamisen mukaan. Yrityksessä pääset työskentelemään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä sekä sinulla on mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 13.10., mutta haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Janika Pasanen, puh. 040 185 1999 / janika.pasanen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: