Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Timanttiporaaja Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 23.09.2024, 8:43
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Timanttiporaaja Ouluun

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista timanttiporaajaa Ouluun.

Paikkaan valittavalta edellytämme aikaisempaa työkokemusta timanttitöistä, sekä reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Sinulla tulisi olla myös valmius fyysiseen työskentelyyn ja voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme työntekijälle:

– Laadukkaat työvaatteet
– Luotettavan palkanmaksun
– Mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Maria Hänninen
040 182 7435
maria.hanninen@sihti.fi

SIHTI YRITYKSENÄ

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja! Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön – toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita – intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: