Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Rakennustyöntekijä

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 23.09.2024, 8:40
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Rakennustyöntekijä

Rakennustyöntekijä, Oulu / Rekrytointipalvelu Sihti

TYÖTEHTÄVÄT
Etsimme hyvällä asenteella ja tarkalla työotteella varustettuja RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin Ouluun. Työhösi rakennustyöntekijänä voi kuulua monenlaisia töitä niin uudis- kuin saneeraustyömaillakin. Päivät voivat kulua esimerkiksi runkotöiden, väliseinien rakentamisen tai viimeistelytöiden parissa.
Kerrothan hakemuksessasi, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja. Näin voit itse päästä vaikuttamaan siihen, millaisten työvaiheiden parissa työskentelet.
Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä, jota tehdään klo 7.00-15.30. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME
Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin. Meillä on myös tarjolla kilpailukykyinen ja luotettava palkanmaksu.

EDELLYTÄMME
Arvostamme hakijoilta jo aiempaa rakennustyömaan kokemusta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Työturvallisuuskortti tulee myös olla voimassa ja oma auto katsotaan eduksi.

OTA YHTEYTTÄ
Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Hänninen, 040 182 7435, maria.hanninen@sihti.fi.
P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ
Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja! Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön – toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.
Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita – intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.
klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

AVAINSANAT
Rakennustyöntekijä, Rakennustyö, Rakennusala, Oulu, Rekrytointipalvelu Sihti, Sihti.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,