Bolt.Works Oy

Kattolumityöntekijä talvikaudelle, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 20.09.2024, 15:06
  • Haku päättyy 11.11.2024, 0:00
  • 11.11.2024, 0:00

Kattolumityöntekijä talvikaudelle, Oulu

Etsimme asiakkaallemme tulevalle talvikaudelle tekijöitä kattolumitöihin Ouluhallille. Tarkoituksena olisi löytää 10 hengen porukka joka sitoutuu työhön. Työtä voi olla välillä tarjolla täysipäiväisesti ja välillä muutamia vuoroja viikossa riippuen lumitilanteesta.

Työssä vaaditaan reipasta työotetta ja ymmärrystä työturvallisuudesta. Valituilta tekijöiltä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työvuorot määräytyvät säätilanteen mukaan. Työaika on ma-pe 8:00-16:00 ja vuorot sovitaan aina etukäteen asiakkaan tarpeen mukaan.

Työ alkaa lumikauden alettua, mutta työntekijöitä valitaan porukkaan jo hyvissä ajoin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 11.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!