RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Pyöräkuormaajan kuljettaja talvikaudelle

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 20.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 04.10.2024, 0:00
  • 04.10.2024, 0:00

Pyöräkuormaajan kuljettaja talvikaudelle

Pyöräkuormaajan kuljettaja talvikaudelle

Työn kesto: Lokakuusta maaliskuuhun (loppuminen lumitilanteen mukaan)
Työaika: Maanantai-perjantai klo 14-22
Etsimme pyöräkuormaajan kuljettajaa talvikauden ajalle huolehtimaan kiinteistöjen ja kulkuväylien kunnossapidosta. Työtehtäviisi kuuluvat lumenauraus, kiinteistön hiekotus rappusilta ja kulkuväyliltä sekä jäänpoisto, jos lunta ei ole, niin tehdään työnantajan määrämiä muita töitä. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja vastuullista työotetta.
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Hakemukset ja lisätiedot: Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.
Tervetuloa osaksi ammattitaitoista tiimiämme!

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,