Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Vastaava työnjohtaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 20.09.2024, 13:08
  • Haku päättyy 17.10.2024, 23:59
  • 17.10.2024, 23:59

Vastaava työnjohtaja

Kiinnostaako sinua työskennellä eri työmaakohteissa? Onko sinulla kokemusta vastaavan mestarin tehtävistä?

Hae vastaavaksi työnjohtajaksi

Heimon lahtelaiselle rakennusalan asiakasyritykselle, jonka työmaat ovat Päijät-Hämeesssä, Kantahämeessä, Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla.

Haemme infrarakentamisen projekteihin ammattitaitoista ja kokenutta vastaavaa työnjohtajaa, ottaamaan vastuun työmaista. Tehtäviiin kuuluvat kokonaisvaltainen vastuu työmaista, niiden sujuvuudesta töiden ja siellä työskentelevien ammattilaisten osalta.

Tehtävässä vaaditaan vahvaa rakennusalan tuntemusta, niin koulutuksen kuin työkokemuksen puolesta.

Olet vastuuntuntoinen, tarkka ja organisointitaitoinen sekä omaat hyvät johtamistaidot. Kannat vastuun tekemistäsi töistä ja valinnoista sekä osaat kannustaa ja tukea tiiimiä työskentelemään myös haastavissa tilanteissa.

Tehtävässä vaaditaan monipuoliset ICT-taidot ja hallitset suomen lisäksi englannin.

Töiden aloitusajankohta menee loppuvuoteen tai työmaakohteista riippuen ensi vuoden alkupuoliskolle. Työsuhde tullaan solmimaan suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Yrityksen nimeä ei vielä tässä vaiheessa voida kertoa heidän tarjouspyyntökierrosten takia.

Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen , kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, marja.koikkalainen@hpheimo.fi .

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: