Bolt.Works Oy

Keikkaileva kauppatyöntekijä Seinäjoki, Seinäjoki

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 20.09.2024, 12:41
  • Haku päättyy 25.10.2024, 23:00
  • 25.10.2024, 23:00

Keikkaileva kauppatyöntekijä Seinäjoki, Seinäjoki

Haemme asiakasyrityksellemme Seinäjoelle keikkailevia kaupan alan työntekijöitä. Töitä on tarjolla ainakin alkuun asiakkaan tarpeen mukaan, noin 1-5 vuoroa viikossa. Olethan valmis tekemään kaikkia vuoroja, niin arkena kuin viikonloppuna.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa kassatyöskentelyä sekä muita kaupan työtehtäviä. Töitä on tarjolla tuurausluonteisesti ja työajat ovat 4-8h/pvä sijoittuen kaupan aukioloaikojen mukaisesti ma-la klo 6.00-21.15 ja su klo 10-18 väliselle ajalle.

Aikaisempi kokemus kaupan alan työtehtävistä ja/tai tehtäviin soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä saat perehdytyksen työhön. Ennen kaikkea arvostamme reipasta ja omatoimista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä luotettavaa ja vastuullista työskentelyotetta. Mikäli olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa, sovit tehtävään erinomaisesti!

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä Boltin Niinalta 050-4687911 / niina.latvala@bolt.works

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 12.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Hakuohjeet:*
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: , , ,

Bolt.Works Oy

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Olemme reilu työnantaja, ja toimimme apunasi kaikissa urasi vaiheissa. Meillä on hyvä meininki, mahtavat työkaverit sekä alan paras sovellus, jonka kautta hoidat työsuhteeseesi liittyvät asiat parilla klikkauksella. Maksamme aina tehtävää, työkokemustasi ja osaamistasi vastaavan palkan sekä bonusta erinomaisesta työsuorituksesta. Työterveyspalvelut kuuluvat sinulle ensimmäisestä päivästä alkaen. Meillä on tarjota sinulle paljon uravaihtoehtoja ja -polkuja. Asiakkaamme ovat Suomen huippuja eri toimialoilta: teollisuudesta, kaupan alalta, logistiikasta, hotelli- ja ravintola-alalta, rakennusalalta, kiinteistöhuollosta sekä toimistopuolelta. HELA:n ja RT:n jäsenenä toimimme aina yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Tule siis bolttilaisten jengiin, niin olet taatusti parhaassa seurassa!