Pirkanmaan hyvinvointialue

Ohjaaja, lastensuojelun sijaishuolto, Nokia

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 20.09.2024, 11:01
  • Haku päättyy 04.10.2024, 23:59
  • 04.10.2024, 23:59

Ohjaaja, lastensuojelun sijaishuolto, Nokia

Vihnukselan perhetukikeskuksessa arvoinamme ovat avoimuus, luottamus, arvostava kohtaaminen, eettisyys, kuuleminen sekä aito välittäminen. Tarjoamme ympärivuorokautista, laadukasta ja asiakaslähtöistä lastensuojelun laitospalvelua kiireellisesti sijoitetuille 12-17-vuotiaille nuorille, 7-paikkaisessa yksikössämme. Henkilökunta koostuu sosiaaliohjaajista, sairaanhoitajasta, lähihoitajista, ohjaajasta, vastaavasta ohjaajasta sekä perhetukikeskuksen johtajasta. Vihnukselan perhetukikeskus sijaitsee Pitkäniemen alueella, jonne kulkee julkinen liikenne.

Ohjaajana Vihnukselassa:
– Tuot asiantuntijuutesi moniammatilliseen työryhmään, osallistut nuorten arjesta ja sen vakauttamisesta huolehtimiseen nuoren yksilölliset tarpeet huomioiden.
– Osallistut arjen kasvatus- ja ohjaustyöhön yhdessä muun työyhteisön kanssa ja olet osana nuorten hoitotiimiä.
– Teet arviointi- ja kriisityötä.
– Teet yhteistyötä nuorten perheiden ja erilaisten verkostojen kanssa.

Sinulta odotamme:
– vahvaa ammattitaitoa ja motivaatiota tehtävää kohtaan
– arvojemme mukaista toimintaa ja aitoa auttamisen halua
– paineensieto- ja sopeutumiskykyä
– itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon tarvittavia taitoja nopeastikin muuttuvissa tilanteissa
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– joustavuutta.

Tarjoamme sinulle:
– merkityksellisen ja monipuolisen työtehtäväkokonaisuuden, jossa korostuu vaativa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyö
– perehdytyksen tehtäviisi
– osaavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaalialan ammattikorkeakoulututkintoa sosionomi (AMK) tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Arvostamme erityisesti kokemusta lastensuojelusta sekä verkosto- ja perhetyöstä. Tunnet toimialaa koskevaa lainsäädäntöä ja toimintaperiaatteita, sinulla on osaamista ja tietoa mm. käytöshäiriöistä, mielenterveyden ongelmista, päihdeongelmista ja -riippuvuudesta, traumaperäisistä ongelmista sekä neurokehityksellisistä häiriöistä.

Työ alkaa 1.10. jatkuen 31.12.2024. Koeaika on puolet palvelussuhteen pituudesta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta. Toivomme, että olet suorittanut lääkehoitoluvat LOVe LOP, PKV. Tarvittaessa voit kuitenkin suorittaa luvat myös meillä työsuhteen alussa. Lisäksi tarvitset voimassa olevan B-ajokortin sekä hygieniapassin. Ennen toimen vastaanottamista, sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tule kanssamme edistämään nuorten hyvinvointia ja jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana viikolla 40 (30.9. ja 2.-3-10.2024), joten pidäthän puhelimen lähelläsi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka on 2 783,48 €/kk.
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Kiinnostuitko? Mietityttääkö jokin vai haluaisitko muuten vain keskustella tarjolla olevasta työtehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä vastaava ohjaaja Johanna Rainio, p. 050 395 6305 , johanna.rainio@pirha.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?