Eezy Palvelut Itä Oy

Ravintolatyöntekijöitä pikkujoulusesonkiin

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 20.09.2024, 10:37
  • Haku päättyy 10.11.2024, 23:59
  • 10.11.2024, 23:59

Ravintolatyöntekijöitä pikkujoulusesonkiin

Ravintolatyöntekijöitä pikkujoulusesonkiin

Etsitkö työtä, jossa voit itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi? Haluatko lisätienestiä opintojesi ohelle? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme pikkujoulutyöntekijä!

Etsimme eri asiakasyrityksillemme Jyväskylän alueella tarjoilijoita, saliapulaisia sekä baarityöntekijöitä hektiseen ravintolatyöympäristöön, jossa yksikään työpäivä ei ole tavallinen ja arkinen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Joustavat työajat: Voit itse vaikuttaa siihen, missä ja milloin työskentelet.
Mahdollisuus jatkoon: Työskentelyä voi jatkaa kauttamme myös pikkujoulukauden jälkeen.

Kenelle työ sopii?

Olitpa sitten ravintola-alan opiskelija, alasta kiinnostunut tai jo kokenut konkari, laita hakemus tulemaan! Tärkeintä on, että sinulta löytyy iloista ja reipasta asennetta sekä halua oppia ja kehittyä. Sinulla on paineensietokykyä ja nautit työskentelystä ihmisten parissa.

Hygieniapassi vaaditaan suurimpaan osaan tehtävistä.
Anniskelupassi katsotaan eduksi.

Hae nyt ja hyppää Eezyn pikkujoulukelkkaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Me Eezyllä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja liitä mukaan CV:si tai muita dokumentteja.

Käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluja jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 20.11.2024.

Lisätiedot:

Hanna Ylinen
HR-konsultti
0504790184
hanna.ylinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:10
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: