Adecco Finland Oy

Varastotyöntekijä, Itä-Hakkila

  • Sijainti Kerava
  • Julkaistu 20.09.2024, 8:02
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Varastotyöntekijä, Itä-Hakkila

TYÖTEHTÄVÄ
Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä asiakkaillemme Vantaan Itä-Hakkilaan.
Työtehtävät ovat vaihtelevia varastoinnin tehtäviä, kuten hyllytystä, erilaisia keräilytehtäviä, etiketöintiä pakkausta sekä monipuolisia varastointia tukevia tehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 6-14 ja 14-22, kausittain tarjolla voi olla myös päivävuoroa klo 8-16, yövuoroa 22-06 tai lauantaivuoroa. Vuoroja pääsääntöisesti 2-5 viikossa. Toiveena on, että pystyt työskentelemään kaikissa vuoroissa. Aloituksia on tarjolla joustavasti vuoden 2024 aikana ja mahdollisuus on pitkäaikaiseen työhön.

MITÄ TARJOAMMME
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen. Mahdollistamme myös tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kerryttää osaamistasi. Työnantajanasi tarjoamme myös sinulle oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa. Adeccolaisena saat muun muassa yksityisen työterveyshuollon ja liikuntaedut käyttöösi. Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

TOIVOMME SINULTA
Toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta erilaisista varastointitehtävistä, tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, motivaatio ja halu oppia. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpersoonaltasi olet innokas, joustava, oma-aloitteinen ja rohkea kysymään neuvoa tarpeen tullen. Tehtävässä eduksesi on työntömastotrukin ajotaito.

OTA YHTEYTTÄ
Mahdollisuutenasi on päästä työskentelemään moderneihin tiloihin alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme logistiikka-alan parhaimman palkkauksen (alk. 16,09€/h).
Jätä hakemuksesi nettisivujemme www.adecco.fi kautta pikimmiten, mutta viimeistään 6.10.2024 mennessä.
Huomiothan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa.
Jos sinulla herää kysymyksiä, sinua auttaa Adeccon Sari Lehtonen sari.lehtonen@adecco.fi

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 16-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: